Jelenlegi hely

Modern otthon

Modern otthon

Tíz hektáron, két folyó közelében közelében található ez a lapos tetővel épült otthon.

A családi és baráti kiruccanásnak köszönhetően az otthon kialakítását a környező táj geofizikája határozza meg és befolyásolja; a természeti környezet zökkenőmentes kiegészítése, nem pedig megszakítás.Három, laza háromszög formájú struktúrából áll - a főépületből, vendégházból és a közműszerkezetből (garázs, tároló). A három épület együttesen központi udvart alkot.

A lapos fedett élő szerkezetek lehetővé teszik, hogy a komplex eltűnjön a horizonton. A hatékony tértervezésnek köszönhetően nincsenek folyosók.

A vendégház a főépülettől elkülönítve biztosít magánéletet. A fedett tornácon keresztül csatlakozik, és a keleti résszel párosulva a vendégház két lakosztályt tartalmaz, amelyek kombinálhatók egy családi stílusú lakosztály létrehozására, valamint egy edzőterem.

A ház és a vendégház közötti fedett veranda falra szerelt TV-vel rendelkezik kültéri filmekhez Kiterjedt napenergia-rendszerrel rendelkezik.Az udvaron szárazságtűrő növényzet van ültetve, amely tükrözi a körülötte lévő tájat. Az udvaron egy patak folyik, összegyűjtve az esővizet.

A külső építőanyagok a helyi éghajlatnak megfelelőek. A nagy, padlótól a mennyezetig terjedő, energiatakarékos ablakok csodálatos kilátást nyújtanak a hegyekre, a folyókra és a völgyre.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Szerelt technológiák a lakóházépítésben

Rövid összefoglaló Fazekas Péter, az ÉVOSZ Készházépítő Tagozata...

Minimalista lakás Kijevben

A Sergey Mahno Építési Iroda tervezte az alábbi lakást, mely...

Moszkvai lakás skandináv stílusban

Kétségtelen, hogy a skandináv design a világ minden tájáról...

Kültéri Halloween dekoráció

Halloweenkor egy éjszakára megszűnik a csend és a nyugalom és...

Hozzászólások