Jelenlegi hely

Modern origami-stílusú ház

Modern origami-stílusú ház

A Láma Architects által felújításra került épület G3 Ház elnevezéssel Otopeniben, Romániában található. A tulajdonosok azt szerették volna, hogy az 1076 négyzetméteres otthonban - amely pince, földszint, emelet, tetőtérből áll - minél több modern csavar kerüljön.

A Láma Architects által felújításra került épület G3 Ház elnevezéssel Otopeniben, Romániában található.

A tulajdonosok azt szerették volna, hogy az 1076 négyzetméteres otthonban - amely pince, földszint, emelet, tetőtérből áll - minél több modern csavar kerüljön.

A projekt újraértelmezése alapján a hagyományos tetejű ház találkozott a modern építészettel, ahol létrehozott egy múlt és jelen kapcsolatot. A csapat úgy döntött, hogy megőrzik a régi ház megjelenését és hangulatát, és hozzáadják a modern kiterjesztésű origami-szerű kiegészítést.

A kiegészítő hozzáépítés célja az volt, hogy tartalmazzon egy tágas nappalit, míg az eredeti házban fennmaradó szükséges terek megmaradjanak.

A kiterjesztés által helyet kapott egy medence és egy terasz rész a kertre nézve.

A különböző anyagok és textúrák végül 1937 négyzetméternyi területen helyezkednek el, mely megnyerő és kényelmes kialakítású. A beton, és fa gerendák mind az eredeti épületből megmenthető, a hívogató belső tölgyfa padlóval ékeskedik.

Forrás: Freshome

További cikkek hasonló témában

Párakedvelő növények a fürdőszobába
A fürdőszobai növények nagy része trópusi...
Exclusive fogászati rendelő
Elegáns hall, szépen világított terek, csalogató...
Viktoriánus sorház friss dizájnnal

Viktoriánus sorház friss dizájnnal. A Scenario Építészeti Iroda...

Kültéri Halloween dekoráció

Halloweenkor egy éjszakára megszűnik a csend és a nyugalom és...

Hozzászólások