Jelenlegi hely

Modern kétszintes lakás Fokvárosban

Modern kétszintes lakás Fokvárosban

Ez a feltűnő kétszintes lakás nagy hangsúlyt fektet a ritmusra, geometriai formákkal és grafikai elemekkel. Az építészeti tervek a Cape Town-i SAOTA - Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects stúdió tervei alapján készültek a belsőépítészeti munkák az Okha Interiors-t dicsérik.

Az építészeti tervek a Cape Town-i SAOTA - Stefan Antoni Olmesdahl Truen Architects stúdió tervei alapján készültek a belsőépítészeti munkák az Okha Interiors-t dicsérik.

Játszva keverednek a modern afrikai színek a grafikával, melyek sikeresen létrehoznak egy minimalista stílust, mely növeli a jól meghatározott személyiséget.

A csábító terasz és a nagy üvegfelületeken át a gyönyörű kilátás mellett a lakásnak van egy egyedi tervezésű konyhája, amely a lépcső alatt helyezkedik el.

Nem rendelkezik terjedelmes területtel, a hely korlátozása miatt. Azonban a sziget mögötti terület már elegendő tárolási helyet biztosít.
 

Továbbá egy üvegpadló vezet a második emeleten található könyvespolchoz. Szintén az emeleten helyezkedik el az egyedi hálószoba, mely letisztult, mégis egyedi hatást gyakorol. Szemet gyönyörködtető ez a lakás!

Forrás: freshome

További cikkek hasonló témában

Hófehér elegancia

Ez a modern ház Kaliforniában található, a William Hefner Stúdió...

La Tenda Home

Megújult formában, kibővült kínálattal és szolgáltatással várja...

Nemzetközi nőnap - március 8.

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés...

Immunerősítő gyümölcsök
Szeretnéd megőrizni egészségedet a hidegebb...

Hozzászólások