Jelenlegi hely

Modern építészet az erdőben

Modern építészet az erdőben

Gyönyörű fákkal körülvett terasz, melyhez nappali és ebédlő kapcsolódik.

A tulajdonosokat először a gyönyörű környezet nyűgözte le, mely egy erdőben elrejtett házat takart.

Maja és férje megvásárolt egy házat, amely messze volt a tökéletestől. Azonban beleszerettek a környezetbe, mivel olyan házat kerestek a városon kívül, ahol közvetlen kapcsolat van az erdővel, így a tiszta levegővel.


Végül a ház előtt álló terasz épült a legkésőbb, mert előtte volt egy nagy rekonstrukció, amelyben két építészeti stúdió vett részt.

A konyha elrendezéséhez gondosan kiválasztották az anyagot, és úgy döntöttek, hogy az egész architektúrát Led-es világítással kiemelik, ezzel is hangsúlyozva a formát.

Maja szerette volna összekapcsolni azt, ami a szívéhez közel áll - a szerény skandináv minimalizmust és az olasz extravagáns stílust. Ennek nem feltétlenül kell ellentmondásnak lennie.. A természetes anyagokat csillogó kiegészítőkkel kombinálta. A lényeg az egyensúly megtartása volt. A színekkel is következetesen bánt - a háttér, a bútorok és a kiegészítők fehér, szürke és meleg fa színeken alapultak.

Ahhoz, hogy a konyha ne keltsen laboratóriumi hatást, a fehér frontfelületet a munkalapok variálásával egészítette ki.


A tulajdonos élvezi a világítás megválasztását. Többfajta megvilágítási lehetőséget hoz létre, úgy mint a klasszikus design, vagy Led-készlet elhelyezése mind a belső terekben, mind akár a kertben is.

A teljes projekt megkoronázása a 65 négyzetméteres terasz lesz, ahol pihenősarok, és teljes méretű étkező áll rendelkezésre.

Forrás: Weranda

További cikkek hasonló témában

Otthonos színek
A barátságos otthon nyugodt, meleg hangulatát a...
Hasznos tippek ingatlan vásárlásához
Legyünk óvatosak, és kérdezzünk sokat! Íme, a...
Irány az óceán!
Lenyűgöző kilátásban gyönyörködhetnek az itt élő...
Nyugtató színharmónia
Szívesen olvasgatunk a kényelmes pamlagon és...

Hozzászólások