Jelenlegi hely

Modern apartman fával és márványos színpalettával

Modern apartman fával és márványos színpalettával

Ez a moszkvai lakás a Geometrium Építési Iroda által került átalakításra, melyet egy fiatal házaspár kétéves kisfiukkal és egy orosz-kék cicával vettek birtokba.

Az ügyfelek arra törekedtek, hogy otthonuk tükrözze életüket és érdeklődésüket: a feleség otthon dolgozik, ehhez helyre van szüksége, míg férje hobbiának is területre van szükségük. Végül, nyugodt légkört akartak, hogy az esti vacsorát együtt élvezhessék.

A lakás teljesen új alaprajzot kapott, a fürdőszobával, megnövekedett szekrényekkel és raktárhelyiséggel, valamint egy borhűtővel. A konyha összekapcsolódott a nappalival, a fürdőszoba a folyosóról kapott egy kis helyet.

A nappali helyiségét az összekötő folyosóról egy úszó szekrény hozzáadásával határozták meg, amely tárolóhelyként is szolgál, ugyanakkor gyengéden megosztja a helyiséget.

A színek természetesek, különös hangsúlyt fektetve a természetes fára. A konyhában és előszobában is egyaránt megtalálható a márványozott hatás. A dekor modern és elegáns stílusú, szemet gyönyörködtető funkcióval rendelkezik. A gyerekszoba színei vidámabbak mint a többi helyiségben, viszont az egész stílushoz alkalmazkodik.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Türkiz színek kívül-belül

Se nem kék, se nem zöld...  Azok a helyiségek, melyekben szerepet...

Családi rezidencia Kaliforniában

Az épület egy modern lakóparkban található San Franciscóban, a...

Stílusosan, szeretettel felszolgálni

Anyák napja alkalmából lepje meg édesanyját egy saját készítésű...

Karácsonyi illat a lakásban
Fahéj, narancs, szegfűszeg, vanília, fenyő. A...

Hozzászólások