Jelenlegi hely

Modern apartman fával és márványos színpalettával

Modern apartman fával és márványos színpalettával

Ez a moszkvai lakás a Geometrium Építési Iroda által került átalakításra, melyet egy fiatal házaspár kétéves kisfiukkal és egy orosz-kék cicával vettek birtokba.

Az ügyfelek arra törekedtek, hogy otthonuk tükrözze életüket és érdeklődésüket: a feleség otthon dolgozik, ehhez helyre van szüksége, míg férje hobbiának is területre van szükségük. Végül, nyugodt légkört akartak, hogy az esti vacsorát együtt élvezhessék.

A lakás teljesen új alaprajzot kapott, a fürdőszobával, megnövekedett szekrényekkel és raktárhelyiséggel, valamint egy borhűtővel. A konyha összekapcsolódott a nappalival, a fürdőszoba a folyosóról kapott egy kis helyet.

A nappali helyiségét az összekötő folyosóról egy úszó szekrény hozzáadásával határozták meg, amely tárolóhelyként is szolgál, ugyanakkor gyengéden megosztja a helyiséget.

A színek természetesek, különös hangsúlyt fektetve a természetes fára. A konyhában és előszobában is egyaránt megtalálható a márványozott hatás. A dekor modern és elegáns stílusú, szemet gyönyörködtető funkcióval rendelkezik. A gyerekszoba színei vidámabbak mint a többi helyiségben, viszont az egész stílushoz alkalmazkodik.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Érvek és ellenérvek a vegyestüzelésű kazánról
Ha valaki a fűtés központosításán töri a fejét,...
Lakóház Moszkvában

A bérház Moszkvában található, az épület 21. emeletén. Elena...

Vendégségben Chernél

Van egy különös épület Hollywoodban, amire fokozottan érvényes a...

Skandináv stílusú szellős lakóház

Villa N1 lett a neve annak a deszkákból épült lakóháznak, melyet...

Hozzászólások