Jelenlegi hely

Modern apartman fával és márványos színpalettával

Modern apartman fával és márványos színpalettával

Ez a moszkvai lakás a Geometrium Építési Iroda által került átalakításra, melyet egy fiatal házaspár kétéves kisfiukkal és egy orosz-kék cicával vettek birtokba.

Az ügyfelek arra törekedtek, hogy otthonuk tükrözze életüket és érdeklődésüket: a feleség otthon dolgozik, ehhez helyre van szüksége, míg férje hobbiának is területre van szükségük. Végül, nyugodt légkört akartak, hogy az esti vacsorát együtt élvezhessék.

A lakás teljesen új alaprajzot kapott, a fürdőszobával, megnövekedett szekrényekkel és raktárhelyiséggel, valamint egy borhűtővel. A konyha összekapcsolódott a nappalival, a fürdőszoba a folyosóról kapott egy kis helyet.

A nappali helyiségét az összekötő folyosóról egy úszó szekrény hozzáadásával határozták meg, amely tárolóhelyként is szolgál, ugyanakkor gyengéden megosztja a helyiséget.

A színek természetesek, különös hangsúlyt fektetve a természetes fára. A konyhában és előszobában is egyaránt megtalálható a márványozott hatás. A dekor modern és elegáns stílusú, szemet gyönyörködtető funkcióval rendelkezik. A gyerekszoba színei vidámabbak mint a többi helyiségben, viszont az egész stílushoz alkalmazkodik.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

"Minimál" luxus

A most bemutatásra kerülő kétszintes luxus családi ház azok közé...

Napóra ház Mexikóban

Ez a modern magánlakás Mexikóban található, mely teljesen új...

Fantáziadús fészek

Budapest kertvárosában található ez a kortárs design elemekkel...

Elragadó New England-i vendégház

Bár új építésű, mégis egy parasztház karakterét hordozza magában....

Hozzászólások