Jelenlegi hely

Modern apartman fával és márványos színpalettával

Modern apartman fával és márványos színpalettával

Ez a moszkvai lakás a Geometrium Építési Iroda által került átalakításra, melyet egy fiatal házaspár kétéves kisfiukkal és egy orosz-kék cicával vettek birtokba.

Az ügyfelek arra törekedtek, hogy otthonuk tükrözze életüket és érdeklődésüket: a feleség otthon dolgozik, ehhez helyre van szüksége, míg férje hobbiának is területre van szükségük. Végül, nyugodt légkört akartak, hogy az esti vacsorát együtt élvezhessék.

A lakás teljesen új alaprajzot kapott, a fürdőszobával, megnövekedett szekrényekkel és raktárhelyiséggel, valamint egy borhűtővel. A konyha összekapcsolódott a nappalival, a fürdőszoba a folyosóról kapott egy kis helyet.

A nappali helyiségét az összekötő folyosóról egy úszó szekrény hozzáadásával határozták meg, amely tárolóhelyként is szolgál, ugyanakkor gyengéden megosztja a helyiséget.

A színek természetesek, különös hangsúlyt fektetve a természetes fára. A konyhában és előszobában is egyaránt megtalálható a márványozott hatás. A dekor modern és elegáns stílusú, szemet gyönyörködtető funkcióval rendelkezik. A gyerekszoba színei vidámabbak mint a többi helyiségben, viszont az egész stílushoz alkalmazkodik.

Forrás: DigsDigs

További cikkek hasonló témában

Szavanna a ház körül

Harmónia külső és belső terek között, tökéletes összhang és...

Angol vidéki otthon

Egy ház átépítése, felújítása mindig remek lehetőség, hogy új...

Függönyök

Függöny ... az ablak ruhája, puha fal, mely elválasztja...

Éles karakterű otthon

Férfi padlás-hálószoba Lengyelországban.

Hozzászólások