Jelenlegi hely

Mindent megragasztunk!

Mindent megragasztunk!

A természet tavaszi-nyári újjáéledése inspirálóként hat hangulatunkra és szívesen látunk neki környezetünk felfrissítésére. Ilyenkor gyakran vágunk bele otthonunk csinosításába.

A nagyszabású építkezéseinket vagy felújításainkat is sokszor az év ezen időszakára szervezzük. Barkácsoló kedvünk is könnyen megjön, amit egy-egy jó ötlettel találkozunk nyári élményeink alatt.

Tavasztól őszig egyedülálló módon, egy kampányban közösen jelennek meg a Henkel Cimsec, Pritt, Ceresit, Metylan, Loctite és Pattex lakossági és szakipari ragasztó márkái.

A „Mindent megragasztunk” elnevezésű, nyolc hónapig tartó akció keretén belül olyan termékek széles skálája sorakoznak fel, melyek szakember és barkácsoló számára kínálnak építéséhez, felújításhoz, karbantartáshoz, különböző javításokhoz, vagy barkácsoláshoz megfelelő ragasztó megoldást.

Érdemes figyelni, hogy milyen ragasztót szerzünk be, hiszen ha hipermarketben, festék-vegyi boltokban, barkácsáruházakban vagy építőanyag kereskedésekben vásároljuk meg a ragasztástechnikai terméket, amellett, hogy munkálatunkhoz egy lépéssel közelebb kerülünk, akár egy Ford Kuga személygépkocsit is „összeragaszthatunk” vele magunknak.

Nézze meg a www.mindentmegragasztunk.hu oldalunkat, ahol a nyereményjáték mellett hasznos termékinformációkat, ragasztási tippeket és tanácsokat, valamint „Do it yourself” ötleteket is talál.

//

További cikkek hasonló témában

Medencével körülvett süllyesztett nappali

A lakásfelújítás során a süllyesztett nappali központi szerepet...

Immunerősítő gyümölcsök
Szeretnéd megőrizni egészségedet a hidegebb...
Biztonságos otthon
A forró tűzhely, az éles kés, a könnyen elérhető...

Hozzászólások