Jelenlegi hely

Luxus hegyi otthon

Luxus hegyi otthon

Kaliforniai székhelyű Sage Architecture által elképzelt, esztétikai értékeit bemutató hegyi otthon a Flight House.

Kaliforniai székhelyű Sage Architecture által elképzelt, esztétikai értékeit bemutató hegyi otthon a Flight House.

Az építészek adnak némi betekintést a fantasztikus történetbe: "Ügyfelünk hosszú ideig szerelmes volt a modern építészeti irányzat iránt, különösen a modern designért.

Azt várták el az otthontól, hogy legyen egy hely, ahol a város zajától távol vannak, visszatérhetnek a természethez, és együtt éljék az életüket, mint egy nagy család.

A Flight House-t választottuk otthonnak, ahol hív a természet, még a meggörbített tető is erről árulkodik.

A kereszt-szellőzés és rengeteg ablak létrehozzák a kívánt hatásokat, így ívelt vonalvezetése mély és dinamikus áramlást biztosít.

Ahogy Vance Fox fényképezi a teret, Sage Architecture megmagyarázza, hogy az otthon hogyan alakult: "Az épületet két nagy íves tető borítja, hogy menedéket biztosítson a fő élettereknek és hálószobai területeknek. Az otthon két szárnya a körülvevő környezettel kapcsolatos. A fő térben a nagy szoba található, egy fényezett padlóval.

A hálószobai szárny repülés érzetét kelti – ahogy a terep finoman lenyúlik,  amelynek végén az épület fokozatosan belép egy üvegdobozban a lakosztályban egy faház-élményért.

Az otthon meghatározó eleme egy harmadik kisebb íves tetőszerkezet, amely védelmet jelent a látogatóknak, és létrehoz egy elválasztást a külső udvartér között. Ez az otthon a repülés figyelembevételével épült, és végül lett egy hegyi álom otthon belőle.

Forrás: freshome

További cikkek hasonló témában

A lakás felöltöztetése
Amennyiben szeretnél némi színt, egy izgalmas...
Nemzetközi nőnap - március 8.

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés...

Adventi díszek a természetből
Az adventi koszorú készítéséhez, de akár a...
Ipari stílusú apartman

Az 1076 négyzetméteres ipari apartman...

Hozzászólások