Jelenlegi hely

Lépjen be velünk egy lenyűgöző, felújított viktoriánus házba

Lépjen be velünk egy lenyűgöző, felújított viktoriánus házba

Ez az öt hálószobás viktoriánus ház London délnyugati részén található, mely stílusában a régi és az új trendek keverednek.

Noha eredetileg befektetési célú ingatlannak szánták a tulajdonosok, kisbabájuk érkezése miatt úgy döntöttek, hogy inkább családi háznak alakítják ki maguknak.

„Olyan otthont alakítottunk ki, amely tökéletesen ötvözi ízlésünket. A hagyományos elemek keverednek a lazább, modernebb hangulattal ”- mondja a háztulajdonos.Ez egy remek társasági tér, egyszerre lehet étkezni és az ételeket előkészíteni miközben együtt vagyunk. A hosszú tetőablak elképesztő, a közvilágítás mint csillagok világít be a házba.

A felújítást kommentálva a lakástulajdonosok azt mondják: „Óhatatlanul sok kihívás volt. A vízelvezetés, a konyha padlója, rossz helyre szerelt tetőablak, víz szivárgás stb…”

Konyha-étkezőA pár ötvözte a régit és újat, egy vintage étkezőasztallal és egy modern zöld bársony kanapéval teremtettek különleges hangulatot.

NappaliA nappali széles ablaka a hátsó udvarra nyújt kilátást.Folyosó„Szeretem az acélajtókat, ezért is tökéletes választás volt az új, nagyobb nyílászáró ide. Sokkal fényesebb ez a helyiség így” - magyarázza a tulajdonos.

Titkos ajtó a könyvespolcbanA könyvespolc elfordul, hogy felfedje a rejtett lejárót az alagsorba. Itt egy szuterén található, mely alkalmas vendégek fogadására is.

Alagsori nappaliHálószobaA hálószoba kialakításának célja egy pihentető, zenszerű tér kialakítása volt, vintage és antik elemekkel. FürdőszobaA fő fürdőszobában kád található, így a második fürdőbe egy nagy, dupla esőzuhanyt választottak. "Szeretem a bronz és az arany meleg tónusait" - mondja a tulajdonos.

Forrás: Idealhome

További cikkek hasonló témában

Egyszerű geometria, ami látványos belsőt takar

A Limantos Residence Fernanda Marques Arquitetos Associados által...

Levegőtisztító növények
Miért költene elektromos légszűrő berendezésekre...
Tippek és trükkök az esővíz gyűjtéséhez

Az esővíz gyűjtésével jelentősen csökkenthetjük a környezetünk...

Drámai és kifinomult

Ennek a kétszintű lakásnak a belsőjét Iryna Dzhemesiuk ukrán...

Hozzászólások