Jelenlegi hely

Lenyűgöző kilátás, barátságos légkör

Lenyűgöző kilátás, barátságos légkör

Klasszikus hangulatos hegyi otthon.

Lake Tahoe és Olympic Valley híresek szerte a világon fenséges kilátásukkal a hegyekre és mesés sípályákra, amely vonzza a sok látogatót az egész Egyesült Államokból. A gyönyörű táj szívében található Crystal Clear, melyet az Aspen Leaf Építészeti Iroda tervezte meg. Az otthon külső borítása fából készült, mely egyesíti a hangulatos hegyi otthont a modern esztétikai világgal. A ház belső berendezése egyszerű, merész színektől mentes, hogy a hangsúly továbbra is a tájra fókuszáljon.

A többszintes házon az ablakok hatékony módon lettek elhelyezve, hogy szellős, nyitott érzés járja át. Nagy, eltolható és összecsukható üvegajtó kapcsolódik a különböző helyiségekhez, és a medence területén, ahol az új "szociális zóna" lett kialakítva. A külső-belső kölcsönhatás hatékony, a tetőablakok és a nyeregtetős mennyezet egyfajta vidámságot ad a térnek. Gyönyörű csillárok is élénkítik a nappali és étkező helyiségeit, a gyerek és felnőtt hálószobák is semleges színt kaptak.

Fából készült szekrények és csodálatos kandalló adja a kontrasztot és meleget a szoba-belsőnek, mely egyébként homogén. Az alsó szinten található nappalit egy lépcső köti össze a felső szinten található hálószobával.

Forrás: Decoist

További cikkek hasonló témában

Müzlee – Egyedi müzli, ahogy Te szereted…

Ha valaki szereti a müzliféléket, a kukoricapelyheket, az olajos...

Ünnepi kivilágítás
Egyre látványosabb és ízlésesebb fényfüggönyöket...
Modern rusztikus nyaralóház

A belgiumi Walloon régióban található ez az inspiráló kő ház, a...

Tervezési ötletek kis konyhába

Miközben mindannyian egy nagy és barátságot konyha-étkezőt...

Hozzászólások