Jelenlegi hely

Lakóház Moszkvában

Lakóház Moszkvában

A bérház Moszkvában található, az épület 21. emeletén. Elena Vasilchuk és Ivan Ureka építészek tervezték. Az egész lakásra jellemző az egy légtér, így akár a hálószobában is élvezhető a házimozi, viszont amennyiben szükséges, a hálószoba elhatárolható.

Ebben a projektben az építészek feladata egy 55 négyzetméteres lakás újra tervezése és elrendezése volt, maximalizálva a hatékonyságot.

Az egész lakásra jellemző az egy légtér, így akár a hálószobában is élvezhető a házimozi, viszont amennyiben szükséges, a hálószoba elhatárolható.

A helytakarékosság érdekében a hálószobában az ágy egy dobogóra van állítva. Ezzel lehetővé tették az ágy alatti rész fiókként üzemelését, mely tárolásra kiválóan alkalmas.

Ezen kívül a kialakítás lehetővé teszi, hogy élvezzék a csodálatos kilátást az ablakból.

A lakás tulajdonosa rajong a modern technológia iránt, de inkább a magas minőségű hang és videó rendszer felszerelését kezdeményezte.

A zene hatását a megvilágítás beállítása is hangulatosabbá teszi, a lakás különböző zónáiban szobahőmérsékletre változik.

Az anyagok között pala, beton, mészkő és fa található, melyek kombinációi teszik lehetővé hogy a lakás kényelmes és meleg legyen.

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Gyerekszoba berendezés

A gyerekszoba berendezése változik a leggyakrabban egy lakásban,...

Házi praktikák a szúnyogok ellen

A legszebb esték zavartalan nyugalmát is megkeseríthetik a...

Kicsi kabin New York külvárosában

A nyári erőteljes felmelegedésben...

Izraeli földszintes lakás

Az épületet 2017-ben tervezték a Jacobs...

Hozzászólások