Jelenlegi hely

Kreditpontos szakmai konferenciák a CEP®-en

Kreditpontos szakmai konferenciák a CEP®-en

Az október 19-20-án megrendezésre kerülő CEP® Clean Energy & Passive House Expo keretében a szokásokhoz hűen magas rangú, és az Építész Kamara által már akkreditált szakmai konferenciák kerülnek megrendezésre, melyekre 2011. szeptember 30-ig kedvezményesen lehet regisztrálni. A Mérnöki Kamarai akkreditáció folyamatban van.

 

A kiállítással párhuzamosan a következő konferenciák kerülnek megrendezésre:

-          Interaktív Szakmai Vitafórum - október 19.: A Mérnöki Kamara, a Magyar Építész Kamara és az ÉVOSZ szakmai támogatásával egy Szakmai Vitafórumon kívánjuk közelebb hozni egymáshoz az építész-, építő- és gépészmérnököket. A legnagyobb hazai szervezetek szólnak hozzá a témához, javaslatot téve az energiahatékony megvalósíthatóságra, a fenntarthatóságra, arra, hogy milyen gazdaságpolitikai eszközök, ellenőrzések, jogszabályok módosítása, ill. milyen ösztönző rendszer szükséges az elvárt eredmények eléréséhez, a szakma együttgondolkodásához. A MÉK tagjai 3+1 továbbképzési pontot kapnak, MMK akkreditáció folyamatban van.

-          Műemlékvédelem alatt álló épületek energiahatékony felújítása - október 20.: Közérthető előadásokkal, átfogó tematikával kerülnek bemutatásra a műemlékvédelem alatt álló épületek energetikai szempontból történő felújítási lehetőségei, best practice példákkal, valamint finanszírozási lehetőségekkel és egy ősszel a témához kapcsolódó pályázat kiírásával. A MÉK tagjai 2+1 továbbképzési pontot kapnak.

-          Szakmai Nap tematikus angol és magyar nyelvű konferencia, amelyen a látogatók és érdeklődők tematikusan felosztott szekciókban ismerhetik meg a piac újdonságait egy ismert szakmai moderátor segítségével. A Szakmai Napon való részvételért a MÉK tagjai 2+1 továbbképzési pontot kapnak, MMK akkreditáció folyamatban van.

 

Ezenkívül a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Villamos Energia Tagozata a CEP®-en tartja következő szakmai továbbképzését II. Villanyszerelő konferencia az intelligens házakról és az megújuló energiákról címmel.

 

Konferencia regisztráció: http://www.cep-expo.hu/kongress1.html?&L=1#c111

 

Legyen Ön is a CEP® kiállítója!

Ön is rendelkezik egy energiahatékony innovatív termékkel vagy szolgáltatással? Ne késlekedjen, mert egyre kevesebb standhely áll rendelkezésre! Kérjen honlapunkon keresztül egy kötelezettségektől mentes ajánlatot, vagy keressen meg minket a 06-1-213-4243-as telefonszámon a részletekért.

 

Már bejelentkezett kiállítónk többek között: Budatech, Zehnder, Rosenberg, HERZ, Bachl, LG Electonics, Naplopó, WAGO, GEZE, Nilan, Kamleithner-Budapest, Bauland, Bauder, Aeroventil, Aereco, SCHAKO, Elektro-Kamleithner..

 

 

Ingyenes belépőjegyek a CEP® kiállításra

A CEP®-et szervező REECO Hungary Kft. a kiállítás szakmai napjaira szóló ingyenes belépőjegyet ajándékoz az Otthonok és Kertek Magazin olvasóinak, melyet a következő link segítségével tölthetnek le:

http://eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=E1&prid=CPB11&lngid=hu&c=0&css=renexpohu&bl=www.cep-expo.hu&mode1=K&pid=00200174&egyeb1=sajto_partner

 

A részletes programot és kiállítási információkat megtalálják honlapunkon: www.cep-expo.hu

 

Reméljük, találkozunk a CEP®-en októberben!

 

Üdvözlettel:

 

A rendezvény szervezője:

 

REECO Hungary Kft.
H-1123 Budapest, Győri út 20.

Tel.: +36-1-213-4240 Fax: +36-1-213-4248,

info@cep-expo.hu
www.cep-expo.hu

További cikkek hasonló témában

Passzív hűtéssel a hőguta ellen
A passzívházakban télen kellemes meleg van, bár...
Lépcsőház kialakítása

A lakáson belül elhelyezett lépcsőházat gyakran tekintik úgy, hogy...

Bali - Keletről az Édenbe
A szigetnek sok arca van: varázslatos...

Hozzászólások