Jelenlegi hely

Kortalan műalkotás a nappaliban

Kortalan műalkotás a nappaliban

Samsung UHD TV-k a boltokban 65 és 55 hüvelykes képernyőátmérővel

A prémium dizájnt és rendkívüli képminőséget képviselő Samsung F9000 UHD okostévék a jövő megújítható televíziói, amelyek nemcsak kialakításukban kortalanok, hanem képességeikben is évről évre naprakészek maradnak.

„Kistestvéreket” kapott a piac legelső és eddigi legnagyobb méretű, 85 hüvelykes Ultra HD televíziója, ugyanis már Magyarországon is kapható az 55, illetve 65 hüvelykes F9000 UHD TV.

Az újdonságok a Full HD-nál négyszer  nagyobb, Ultra HD felbontás révén minden korábbinál részletesebb, tisztább képet adnak. Ezenfelül fényerejük is páratlan, és a legmélyebb fekete árnyalatoknak köszönhetően pedig kiváló kontrasztot kínálnak a lélegzetelállítóan életszerű képminőség érdekében.

A karcsú és áramvonalas F9000 UHD okostévék fémes színvilággal érkeznek. A minimalista, kortalan stílusú dizájnelemekkel ügyesen elrejtett beépített hangszórók és a mélynyomók 70W-os hangteljesítményre képesek, a One Connect Box pedig a multimédia lejátszók valamennyi csatlakozóját egybegyűjtve megszünteti a kábelek okozta káoszt.

A TV-k képesek időről időre megújulni hardveresen és szoftveresen egyaránt, hogy tulajdonosaik mindig a legújabb szórakoztató elektronikai technológiát élvezzék anélkül, hogy évente új készüléket vásárolnának.

A továbbfejlesztett Samsung Smart Hub kezelőfelület felhasználóbarát, panelekre bontott kialakításával a TV kezdő képernyőjét szórakoztató és közösségi fókuszponttá alakítja át, így már nem csak a tévéadás áll a televízió által nyújtott élmények középpontjában. A beépített kamera, a videobeszélgetési lehetőség és a mobil eszközökkel történő egygombos tartalommegosztás révén az F9000 UHD TV-k a legmagasabb szintű felhasználói élményt kínálják.

További cikkek hasonló témában

Összecsengő részletek

Új-Zélandi vendéglátóink célja az volt, hogy nyaralójuk világos és...

Otthonos színek
A barátságos otthon nyugodt, meleg hangulatát a...
Design ház az Alpokban
Az első benyomás, amikor ösztönösen eldöntjük...

Hozzászólások