Jelenlegi hely

Klasszikusan modern

Klasszikusan modern

Letisztult, modern és mégis klasszikus. A harmonikusan kialakított konyhában mindennek jól körülhatárolt helyet álmodott a tervező.

Fekete, fehér és középbarna egzótafa, e három szín váltakozása teszi üdévé és nagyvonalúvá a konyhát. Ha jobban megfigyeljük a konyhai munka felületeket, jól láthatjuk, hogy a szekrények színének váltakozásával emelték ki a tervezők a különböző funkciókat.

Az élelmiszertárolási funkciót a szép meleg barna bútor front adja, melybe beépítették a fekete side by side hűtőszekrényt. Ezt követi az előkészítő pult ahol a fehér bútort fekete munkalappal kombinálták. Majd következik a főzés színhelye, ahol szintén barna bútor fogja közre a fekete, rusztikus tűzhelyet. 

Hogy a konyhában tevékenykedő se maradjon ki a szórakozásból, a TV központi helyet kapott, ugyanakkor megtöri a hosszú pultszakasz egyhangúságát. Két keskeny vitrinszekrénnyel közrefogva, üvegpolcokkal kombinálva.

A sarokba befordulva hófehér szekrény zárja le a sort, amelyben a mosogató is helyet kapott egy impozáns, egykaros csapteleppel. A két féle méretű, fehér, felső szekrények is jelzik a mosogatás helyét. Mivel a konyha tágas, így egy térbe fordított reggeliző pult is elfér a helyiségben.  

A padlóra egyszerű, natúr svédpadlót választottak, mely szinte észrevétlen marad az elegáns térben. A helyiség egyenletes megvilágítását süllyesztett spotokkal oldották meg, így a látványos, modern csillár magára vonja a belépő figyelmét!

Szakértő:

Lévai Márta
Lakberendező
e-mail: martalevai@yahoo.com
Tel.: (06 30) 204 7205
tervezo-lakberendezo.hu

További cikkek hasonló témában

WWW.DESIGNMANIA.HU - Szerethető tárgyak

Várjuk kiskereskedők jelentkezését termékeink forgalmazásához,...

Természetes tisztítás

A tisztító „csodaszerek” feltalálása nagy reményeket vont maga...

Férfiasan modern

Franciaország a bohém élet fővárosa. Jól látható ez a manzárd...

Előregisztrációs kedvezmény
Tudja Ön, hogy melyek a megújuló energiával és...

Hozzászólások