Jelenlegi hely

Katalán parasztház: Ana Engelhorn belsőépítész által

Katalán parasztház: Ana Engelhorn belsőépítész által

Beszéljünk egy történelemmel rendelkező házról. Ez a parasztház két toronyból áll, amelyek a 16. századból származnak, és a főépület a 17. században épült. Érdekes tény: a tornyok egykor őrtornyként szolgáltak egy közeli kastélyhoz, hogy figyeljenek a tengerből érkező kalózokra.

Ilyen gazdag történelemmel ezeket a tornyokat nemzeti védelem alá helyezték, így arra kellett figyelni, hogy a fő házra összpontosítsuk. Még ezt a főépületet is gondosan meg kellett fontolni, speciális építők és építészek segítségével visszaállítani korábbi dicsőségére.Arra összpontosítottunk, hogy eredeti anyagból készült három hálószobás házat hozzunk létre, és kiemeljük a történelmi vonásokat, például a földszinti kőpadlókat és az emeleti antik tölgyfa táblákat. Kiemeltük az ingatlan magas mennyezetét, hogy olyan nagy, tágas szobákat hozzunk létre, amelyek beltéri hangulatot hoznak a sekély spanyol vidékre.

A dekorációhoz antik bútorokat vásároltunk az Egyesült Királyságból és Spanyolországból, amelyek egy történelmi európai parasztházhoz illeszkednek. Merész, modern kortárs érzelmek, például a króm fürdőszobai szerelvények és a modern műalkotások a 21. századba viszik a pillantást, és elegáns kapcsolatot teremtenek az antik varázs és a modern luxus között.Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Soha nem látott nagyságú nemzetközi érdeklődés
Május 10-én, csütörtökön megnyitja kapuit a 6....
Otthonteremtés alku nélkül - vendégségben Gundel Takács Gáboréknál

Mikor tudomást szereztem erről a munkáról, nagyon megörültem neki...

Egy egyedi BIEN-ZENKER ház

Naponta tapasztaljuk, mennyire szubjektív fogalom a szépség,...

Konyhatervezési ötletek
Egy konyha berendezése és tervezése nem egyszerű...

Hozzászólások