Jelenlegi hely

Kabin-ház

Kabin-ház

Az építészek a természet közelségét kínálják a pihenéshez.

A Lot 6 Cabin nevű projekt megvalósítását a PBW Építészeti Iroda közreműködésével hozták létre. A buja fák között megbúvó épület tökéletes kikapcsolódást biztosít.

Az építészeti csapat a nyugalmat, nyugodt erdei környezetet tartotta szem előtt, mellyel idillikus környezetet teremt.

A kicsiny otthon külső része - amely már a sötét fa szín kontrasztja ellenére is érdekes - egy nyitott megközelítést hozott létre. Ezzel azt értjük, hogy tágas dizájnelemeket használ, még akkor is, ha nem igazán nagy teret nyernek.


Ez a nyitottság érzés az egész házban folytatódik a nagy üvegezett ajtók, és padlótól mennyezetig érő ablakoknak köszönhetően. Ezek teljes egészében kinyithatóak, így a friss szellő a meleg napokon áthaladhat a házon, és megszakítás nélkül használható a külső-belső tér.


A késő esti órákban tökéletes hely a kandalló előtt elhelyezett kényelmes ülőhely. A ház érdekessége, hogy a kandalló kétoldalas, ami azt jelenti, hogy a teraszról is élvezhető a látvány.A kabin rusztikus fa külsejéhez képest a belső terek esztétikájukban és hangulatukban meglehetősen modernek, de nem olyan mértékben, hogy nem illenének egymáshoz.

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Egy polgári otthon kényelme - avagy a praktikus is lehet otthonos

A megbízást 2002 nyarán kaptuk egy tágas polgári családi ház...

Otthon – vidéken

Mikor saját otthonunkat tervezzük, építgetjük, mindannyian az...

Finom egyensúly
Mintha megállt volna az idő a Garda-tavi...

Hozzászólások