Jelenlegi hely

Játékos megközelítés...

Játékos megközelítés...

...avagy modern élet Taiwanon
Szeretjük az ilyen vibráló karakterű otthonokat, amit ez az otthon sugároz Kaohsiung városában, Taiwanon. A House Design kreatív csapata által megálmodott családi játszótér projekt pontosan az, amit a neve is sugall: nyitott, és szórakoztató.

Szeretjük az ilyen vibráló karakterű otthonokat, amit ez az otthon sugároz Kaohsiung városában, Taiwanon.

A House Design kreatív csapata által megálmodott családi játszótér projekt pontosan az, amit a neve is sugall: nyitott, és szórakoztató.

A tervezési koncepció újraértelmezi a hagyományos tajvani konyhát, ami általában sötét és zsúfolt. Ebben az esetben a konyha és az étkező is központi szerepet tölt be a nappaliban, ezzel is segíti a család egymás közötti kommunikációját.

"Amíg az egyik ember TV-t néz, addig a másik főzhet. Ezért a családtagok hiába különböző helyen tartózkodnak, mégis tudnak egymással beszélgetni." - magyarázza az építész.

A csövek érdekes vizuális hatást keltenek, melyet ügyesen elválasztó falnak használtak fel. Ez nagyban különbözik a hagyományos tajvani válaszfalaktól, és érdekes tárolási lehetőséget nyújt.

Ugyanezt a kialakítási módszert alkalmazták a folyosón is, ahol a vitrinben különböző tárgyakat tudnak kiállítani, valamint lehetővé teszi a természetes világítást a házba.

A színek jelenléte hozzájárul a harmonikus, örömteli családi légkörnek.

Forrás: freshome

További cikkek hasonló témában

Tökéletes egység

Az amerikai enteriőr-tervező, Frank Roop a világ 80 legjobb...

Tetőtéri apartman

Üdvözöljük ebben a szép tetőtéri lakásban, mely Luxembourgban...

Új élet, régi falak
A Kanadában élő és dolgozó, lengyel származású...

Hozzászólások