Jelenlegi hely

Istállóból lakóház

Istállóból lakóház

A lenyűgöző Mainban található épületből kényelmes, modernizált otthont hozott létre a Caleb Johnson Tervező Stúdió.

Amint a fotókon is látszik, ez a szép lakás természetesen a megmentett anyagokból készült.

Az eredeti épületet otthonná alakították át, amelyet az új tulajdonosok nevük megnevezésével Ben's Barn-nak neveztek el. Ez egy tágas családi ház, amely ötvözi az eredeti épületet, és létrehoz egy új házat, amely tiszteletben tartja a hagyományos új-angol stílusú vidéki építészetet.



A Ben's Barn egy újrafelhasznált anyagokból, helyi területekről mentett, és az eredeti parasztházból frissített anyagokból készült.

Ezeket a használt de erős anyagokat fenntartható, modern anyagokkal kombinálták annak érdekében, hogy olyan otthont hozzanak létre, amely teljesen működőképes, stílusos, de mégis kényelmesen hagyományos.



A napfényes lakás négy hálószobával, négy fürdővel és egy nagy tetőtérrel rendelkezik. A tervezők gondoskodtak arról, hogy bőséges hely álljon rendelkezésre, mivel az ügyfeleknek több kisgyermekük van. Ez egy nyitott elrendezést igényelt, amely egyszerre rengeteg beltéri játékteret kínál, de az első emeleti hálószobát is nagyon könnyen hozzáférhetővé teszi a családtagok számára.



Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Édes otthon
Az angliai vidéki házban, ahol a fehér szín az...
Az esőerdő ölelésében

Jesse Bennett építészmérnök által tervezett korszerű rezidencia...

Joshua Tree Residence

A Whitaker Stúdió által tervezett...

Függönyök

Függöny ... az ablak ruhája, puha fal, mely elválasztja...

Hozzászólások