Jelenlegi hely

Így néz ki JLo otthona!

Így néz ki JLo otthona!

Állítólag a ház teljes értéke 5 milliárdba kerül, bár a bulvárcikkekből nem derül ki, hogy ez milyen pénznemben értendő. Magyar forintban igen szép összeg és a jó hír annak, akinek lapul épp öt milliárd a zsebében, hogy a ház eladó.

JLo házát az egyik brit magazin fotózta be még tavaly, aminek azért is örülhetünk, hiszen a híresség keveseket enged be a sajtó közül házába. Az igényes és otthonos villa letisztult és világos színeivel szerintünk sokaknak lesz a kedvence.

A több nappaliból ez az egyik:


A letisztult színvilág az egész otthonára jellemző, a hatalmas ablakok pazar kilátást biztosítanak a ház lakóinak.

 

Magyar módra mi is lehetne a második helység, amit szemügyre veszünk? A konyha, bizony! Amerikai konyhás és mi tagadás: elfogadnánk, ugye? Viszonylag nagy konyhapult, egyszerű, de annál szebb bútorzat, a falon a kőberakás is gusztusos, stílusos. Egyszerűen tökéletes.


Mintha egy szállodában járnánk, abból is valahol az Executive Lakosztályok valamelyikében. A kristálycsillártól a könyvespolcok között álló kádig elegáns kialakítású az egész fürdőszoba, mely méretét tekintve sem mondható átlagosnak. Míg a konyha talán nem is számít hatalmasnak, addig a szépítkezés helye annál inkább.


Letisztult és egyszerű. Kell ennél több egy pihentető alváshoz?

 

És ha már egy énekesnőnél járunk, akkor mi is lehet a legfontosabb helység a nappali, konyha és fürdő mellett? Hát a saját, különbejáratú stúdió, ahol kedvére gyakorolhat, dolgozhat, komponálhat. Minden zenész álma egy ilyen otthoni stúdiófelszerelés!

Forrás: Kertportál
Kép: MC

További cikkek hasonló témában

Harmónia lépésről-lépésre

Charlotte Crosland brit belsőépítész keze munkáját dicséri ez az...

Kínából származik a shar-pei

Kínában a régmúlt időkben munkakutyaként, majd kutyaviadalokon is...

Vendégségben Chernél

Van egy különös épület Hollywoodban, amire fokozottan érvényes a...

Japán otthon szokatlan homlokzati megoldással

Szabálytalan háromszög alakú és oldalán lejtős megoldással épített...

Hozzászólások