Jelenlegi hely

Így néz ki JLo otthona!

Így néz ki JLo otthona!

Állítólag a ház teljes értéke 5 milliárdba kerül, bár a bulvárcikkekből nem derül ki, hogy ez milyen pénznemben értendő. Magyar forintban igen szép összeg és a jó hír annak, akinek lapul épp öt milliárd a zsebében, hogy a ház eladó.

JLo házát az egyik brit magazin fotózta be még tavaly, aminek azért is örülhetünk, hiszen a híresség keveseket enged be a sajtó közül házába. Az igényes és otthonos villa letisztult és világos színeivel szerintünk sokaknak lesz a kedvence.

A több nappaliból ez az egyik:


A letisztult színvilág az egész otthonára jellemző, a hatalmas ablakok pazar kilátást biztosítanak a ház lakóinak.

 

Magyar módra mi is lehetne a második helység, amit szemügyre veszünk? A konyha, bizony! Amerikai konyhás és mi tagadás: elfogadnánk, ugye? Viszonylag nagy konyhapult, egyszerű, de annál szebb bútorzat, a falon a kőberakás is gusztusos, stílusos. Egyszerűen tökéletes.


Mintha egy szállodában járnánk, abból is valahol az Executive Lakosztályok valamelyikében. A kristálycsillártól a könyvespolcok között álló kádig elegáns kialakítású az egész fürdőszoba, mely méretét tekintve sem mondható átlagosnak. Míg a konyha talán nem is számít hatalmasnak, addig a szépítkezés helye annál inkább.


Letisztult és egyszerű. Kell ennél több egy pihentető alváshoz?

 

És ha már egy énekesnőnél járunk, akkor mi is lehet a legfontosabb helység a nappali, konyha és fürdő mellett? Hát a saját, különbejáratú stúdió, ahol kedvére gyakorolhat, dolgozhat, komponálhat. Minden zenész álma egy ilyen otthoni stúdiófelszerelés!

Forrás: Kertportál
Kép: MC

További cikkek hasonló témában

Olaszországi vidéki ház

A Zanon Építészeti Iroda egy...

1,6 milliárd épületek energetikai korszerűsítésére
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 1,6 milliárd...
Viszlát, 90-es évek!

Tizenöt éve épült ez a ház, mely számos átalakításon esett már át...

Anglia: a romantika fellegvára
Míg Franciaországban a barokk, Itáliában a...

Hozzászólások