Jelenlegi hely

Helló Jövő! Helló Smart TV!

Helló Jövő! Helló Smart TV!
Hamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek a Samsung legújabb, lenyűgöző kivitelezésű és ragyogó képminőségű LED és plazma Smart TV-i, amelyek új színt visznek a korábban kizárólag passzív szórakozás, a televíziózás világába.
A Samsung Smart TV újdonságok a vezeték nélküli csatlakoztathatóság, az internetkapcsolat és a televíziókra tervezett alkalmazások révén az otthonok médiaközpontjaként egyszerre nyújtják a televíziózás, a kapcsolattartás és a netezés élményét. Ráadásul a funkciók között szóbeli utasításokkal vagy egyszerű kézmozdulatokkal is válogathatnak a tévénézők. A 2012-es modellek azonban nem csak a lenyűgöző kivitelezésükkel és okos funkcióikkal járnak az élen, hanem az elérhető tartalmak sokszínűségével is.

Ingyen videotéka a TV-ben

A Samsung egyedülálló kezdeményezéssel létrehozott egy ingyenes 3D videotékát, az Explore 3D!-t, amelyben a Samsung tévék tulajdonosai korlátozás nélkül böngészhetnek a folyamatosan frissülő 3D tartalmak között. A filmes tartalmak kínálatát bővítik a 2012 februárjától elérhető Red Bull TV, a Daazo kisfilmjei, valamint a Videa is.

Megújult alkalmazások

A Samsung Apps alkalmazásboltjából már számos magyar alkalmazás letölthető a tévékre, többek között például a port.hu, az origo.hu, az index.hu, az nlc.hu és a samsungsport.hu tartalmai is olvashatók a készülékeken. A megújult, felhőalapú Smart szolgáltatások segítségével a Smart TV-k tulajdonosai még többet tudnak kihozni készülékükből. A Family Story-val egyszerűen tarthatják a kapcsolatot a családtagjaikkal, megoszthatják a fényképeiket és üzeneteiket egymással.

A Smart TV-kre optimalizált Fitness funkció válogatott otthoni gyakorlatokat is kínál, sőt a virtuális tükör funkcióval a felhasználók ellenőrizhetik testtartásukat is. A Kids funkció az oktató jellegű játékok, leckék és jutalomfeladatok egész tárházát kínálja annak érdekében, hogy a tanulás és a világ felfedezése kellemes élmény legyen a gyermekek számára.

Ezek a prémium kategóriás Smart TV-k kétmagos processzorral rendelkeznek, így a különböző feladatok, alkalmazások párhuzamos kezelése, futtatása problémamentes, hasonlóan a felhasználók laptopján, vagy asztali számítógépén tapasztalt élményhez. Az új processzor továbbá lényegesen gyorsabbá tette a böngésző használatát is.

All Share funkció, könnyű adatátvitel

A beépített All Share (DLNA) funkciónak köszönhetően a felhasználók videókat, képeket és zenéket oszthatnak meg az arra képes eszközök (okostelefon, táblagép, notebook, Smart TV) között, így például közvetlenül a telefonjukról feltölthetik a fotókat, tartalmakat a TV-re, és néhány mozdulattal, diavetítés formájában meg is nézhetik azokat. Az All Share Play ezen is túllépve lehetővé teszi, hogy a wifi-képes készülékekről bárhol a világon képeket, videókat töltsenek fel a Samsung szerverére, melyeket a világ bármely pontján megnézhetik azok a Samsung készülékkel rendelkező barátok vagy rokonok, akiknek hozzáférést adtak a tartalomhoz.

További cikkek hasonló témában

Az étkező és a konyha kapcsolata
Ha a mindennapi rohanásban el is szakadunk...
Modern otthon

A dupla bejáratú otthon egy viktoriánus sorház, amely...

A színek hatása otthonunkban
A színeknek jóval nagyobb a hatása életünkre,...

Hozzászólások