Jelenlegi hely

Ház a fán

Ház a fán

A fára épült házikó csodálatos gyerekkort idéz, a mesebeli kuckók emlékét.

Azt hihetnénk, ilyen kulipintyók csak a mesékben vagy a filmekben léteznek, pedig vannak, akik felnőtt korukra valósítják meg gyerekkori álmaikat.

Számtalan napot töltöttünk azzal a kívánsággal, hogy hatalmas fa házunk legyen, hogy a fák között élhessünk, lélegezzük a friss levegőt, és élvezhessük a kilátást.

Néhány embernek a gyerekkori álma válhat valóra, mint azt a képek is bizonyítják. 2016-ban a Mallinson Ltd. és a Beam Stúdió tervei alapján megépült a "Treehouse" Angliában.

Ez valóban egy faház, mely teljesen működőképes és lakható.

A fantasztikus híd egy gyönyörűen burkolt fából készült erkélyhez vezet, amely a fák között magasan helyezkedik el, egy vastag, öreg fa erős, megbízható ágaira támaszkodva.

Az erkély beépített grillezővel és függőágyakkal rendelkezik, valamint egy nyitott zuhanyteret foglal magába, amely nagyon privát, köszönhetően a fából készült környező ágak természetes lefedettségének.

A kristálytiszta tolóajtókon átmenni a hálószobába valóságos űrsétának számít. A lenyűgöző fehér falak kissé kortárs megjelenést kölcsönöznek, amely teljesen ellentétben áll a külsővel.

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Karácsonyi dekoráció a lakásba és a kertbe
Akár az évek során felhalmozott karácsonyi...
Energiahatékonyság, környezettudatos építés

Érdekli Önt az energiatakarékosság? Házat épít és szeretne...

Illóolajokkal az otthon harmóniájáért
Gyermekkorunk otthonának az illata egész...
Anna háza

Mértéktartás és elegancia jellemzi azt a rendkívül jó adottságú,...

Hozzászólások