Jelenlegi hely

Tó ház

Tó ház

A svájci Türlersee-tónál található, modern nyaralóházat a Wafai Architecture tervezte egy kis család számára.

A svájci Türlersee-tónál található ház egy kis családi nyaralónak (egy párnak és egy kisbabának) készült.

Az ügyfélnek a projekt megvalósítása először nehézségekbe ütközött, de a terület megtekintése után lenyűgözte a természet, sokkal jobb, mint bármely online kép.



A ház dinamikus formája ellentétben áll a buja erdővel szemben. A fal felülete fokozatosan tetőelemmé alakul át, ezek a dinamikus vonalak az erdőre néznek, és a házat egyesítik a környezettel, óvatosan, az ég, az erdő és a víz jeleneteinek zavarása nélkül.



A fa / üvegfal / tető fokozatosan mozog, természetes napsugárzással kiegészítve az egyszerű, mégis hangulatos belsőépítészetet, és panorámás kilátást nyújt az égre és az erdőre.



Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Régi épület átalakítása három szinten

A bécsi székhelyű Destilat építészeti...

Tengerpart és harmónia

Franciaországban élő vendéglátóink Indonéziába, kedvenc...

"Minimál" luxus

A most bemutatásra kerülő kétszintes luxus családi ház azok közé...

Dr.Dream Matrac - A kényelem nem luxus
Amit a Dr.Dream matracról tudni kell:
Az új...

Hozzászólások