Jelenlegi hely

Háromszintes villa

Háromszintes villa

A rezidencia Isztambulban található, melyben öt hálószoba, tágas nappali, konyha, étkező könnyíti meg egy fiatal négytagú család életét.

A háromszintes épület Isztambul ázsiai oldalán található, Beykoz-ban. A villa 600 négyzetméteres, nagy kerttel, medencével.

A villa kialakításában a fő cél az volt, hogy a fiatal négytagú családnak létrehozzanak egy helyet a városon kívül helyezkedik el, nyugodt környezetben.

A design a komfortosságon alapult, melyben az egyszerűség és korszerűség kapott nagy figyelmet.

Legtöbb bútor, ami a nappaliban, a gyerekek hálószobájában és a fürdőszobákban helyezkednek el, a helyi kézművesek munkájának köszönhető. Néhány berendezési tárgyat a bolhapiacon vásároltak, például a vitrines szekrényt, a bejáratnál lévő padló díszítése olasz üvegmozaik, míg a nappaliban van egy természetes kőből készült kandalló.

A világító berendezések is egyediek, művészi formát alkotnak. A nagy ablakok (azaz a hálószoba és fürdőszoba közötti elválasztó, illetve a konyhában és a nappaliban található egy télikert kiterjesztés) fokozzák a természetes fény használatát, míg a lépcsőházak mentén rejtett világítás segíti a tulajdonosok közlekedését.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Hová tervezzük az ebédlőt a házban?
Az ebédlő a ház lelke, hiszen itt gyűlik össze a...
A lakásban tartott állatokról
Az állattartás otthonunkban igen nagy örömforrás...
Otthon - biztonságban
Elsősorban a konyhában sürgölődő háziasszonyok,...

Hozzászólások