Jelenlegi hely

Háromszintes villa

Háromszintes villa

A rezidencia Isztambulban található, melyben öt hálószoba, tágas nappali, konyha, étkező könnyíti meg egy fiatal négytagú család életét.

A háromszintes épület Isztambul ázsiai oldalán található, Beykoz-ban. A villa 600 négyzetméteres, nagy kerttel, medencével.

A villa kialakításában a fő cél az volt, hogy a fiatal négytagú családnak létrehozzanak egy helyet a városon kívül helyezkedik el, nyugodt környezetben.

A design a komfortosságon alapult, melyben az egyszerűség és korszerűség kapott nagy figyelmet.

Legtöbb bútor, ami a nappaliban, a gyerekek hálószobájában és a fürdőszobákban helyezkednek el, a helyi kézművesek munkájának köszönhető. Néhány berendezési tárgyat a bolhapiacon vásároltak, például a vitrines szekrényt, a bejáratnál lévő padló díszítése olasz üvegmozaik, míg a nappaliban van egy természetes kőből készült kandalló.

A világító berendezések is egyediek, művészi formát alkotnak. A nagy ablakok (azaz a hálószoba és fürdőszoba közötti elválasztó, illetve a konyhában és a nappaliban található egy télikert kiterjesztés) fokozzák a természetes fény használatát, míg a lépcsőházak mentén rejtett világítás segíti a tulajdonosok közlekedését.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Exclusive fogászati rendelő
Elegáns hall, szépen világított terek, csalogató...
Sokoldalú tajvani családi otthon

Taiwanban található ez a családi otthon, melyben a tervezők a...

Tippek lakásvásárlás előtt
Legtöbb ember álma a saját otthon, amit nem...

Hozzászólások