Jelenlegi hely

Harmonikus Hamptons stílus

Harmonikus Hamptons stílus

A New York-i Hamptons városában található tengerparti lakóházat a Mrs. Home Staging & Design tervezte.

A hagyományos építészetet gyönyörűen arányosan és jól részletezi ez a 3 éves otthon, mely a tengerparton található.

A Hamptons kifinomult és egyszerű vonalai inspirálják a nosztalgiát és a hagyományokat. A család és az örökség, és tökéletesen beleilleszkedik a környező otthonok stílusaiba.

Ez egy lenyűgöző, rendkívül arányos otthon, modern, de klasszikus részletekkel, és a növekvő család igényeit szem előtt tartva tervezték. Mindenki számára a helyet és a szétválasztást célozza, meglepően alacsony a karbantartása.

Az otthon szívében egy hatalmas, nyitott konyhás, nappalis és étkezős szoba található. A hátsó kerttel megnyitva épült, lehetővé téve azt, hogy jó idő esetén kívül belül használható legyen, ezzel megnövelve a teret.

A kifogástalan konyha olyan emberek számára készült, akik egyszerre szeretnek főzni és szórakozni, kőpadlóval, minőségi készülékekkel és egy kamrával. A konyha mögött kényelmesen elfér a mosdó.

A csodálatos pihentető hely elég nagy ahhoz, hogy az étkezés és szórakozás megoldott legyen, ráadásul kapcsolódik a gyönyörű kerttel, és kilátás nyílik a fűtött medencére.

Az energiatakarékos, napelemes, passzív tervezéssel ellátott, egyedülállóan személyre szabott otthon tökéletes azok számára, akik elég teret keresnek.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Szintkülönbségek generálása

A HSM családi ház egy modern lakás, amit kibucban építettek...

Előregisztrációs kedvezmény
Tudja Ön, hogy melyek a megújuló energiával és...
Részletekben fizethető az illeték
A parlament novemberben módosította az az adó-...
Természetközeli és harmonikus

Bodrogkeresztúrtól mintegy hét kilométerre emelkedik a közismert...

Hozzászólások