Jelenlegi hely

Hagyományos otthon Mazuriban

Hagyományos otthon Mazuriban

Kívülről úgy néz ki, mint bármelyik hagyományos otthon Lengyelországban, de a belső kialakítás ötvözi a rusztikus és klasszikus stílusokat modern bútorokkal, hogy létrehozzon egy kifinomult, elegáns környezetet.

A ház újonnan épült, de voltak anyagok, amiket a településről hordtak össze: öreg tetőcserepek, és téglák lettek újrahasznosítva. A tervezésben Ola Miecznicka segített, és barátja Agnes.

Úgy kezdődött, hogy egy közös cél érdekében Franciaországba utaztak, hogy bútort válasszanak. Éppen abban az időben tartották a Maison & Objet vásárt, ahol a legtöbb híres belsőépítész megfordul.

Itt minden megtalálható: kárpitozott székek, asztalok, ládák, elegáns komód, szék, melynek lábai hasonlítanak az agancshoz...lehet vitatkozni, hogy melyik lenne jobb, rusztikus, skandináv, vagy inkább fém keretes.

Agnes és Ola szavak nélkül is megértették egymást - elsősorban a francia manufaktúra és stílus érdekelte Őket. Egy kivétellel: a szövetek és tapéták angolok, amit a Impresje Home Collection-ból vásároltak.

A házban az uralkodó színek többnyire a bézs és a bronz, nagyon sok a fa, és kő burkolat. A konyha kicsit más stílusú. Megjelent a mintás csempe (egy párizsi régi kemencéből valók), a piros függönyök az ablakokon, és egyedi megoldásként a sziget feletti fűszertartó polc lóg le a mennyezetről.

- Szeretek főzni, ezért van saját veteményeskertem, ahol megtalálható a menta, bazsalikom, kakukkfű, oregano és még sok egyéb. Amikor nem tartózkodunk itthon, akkor a kertész törődik velük. Aztán jön a hétvége, és lehet tépni marokkal. Rajongunk az egészséges ételekért - mondja Agnes. Általában a barátaim látogatnak meg, előfordul, hogy tizenkét embernek is készítek vacsorát.

Forrás: Weranda

További cikkek hasonló témában

Cserépkályha vagy kandalló?
Sokan megkérdezik tőlünk, melyiket ajánljuk....
Élénk családi ház Melbourne-ben

Ez a bővülő családi ház próbál az egyre növekvő igényeknek...

Egy jó kis hely

Hajlékony, elegáns formák, minőségi anyagok, a klasszikus...

6,3 négyzetméteres, gurul, most Marokkóban van. Mi az?

Öreg furgonból okos minigarzon. Norbi és Dóri megcsinálta!

Hozzászólások