Jelenlegi hely

Hagyományos családi ház felújítás után

Hagyományos családi ház felújítás után

A ház egy nagy területen helyezkedik el, lenyűgöző kilátással, és egy 18. századi vízimalommal.

A 2017-ben felújított családi ház Guildford-ban található, melyet az OB Építészeti Iroda újított fel.

Az ügyfél kérésére kiterjesztették és felújították a házat a földszinten, hogy egy könnyű, egybenyitható konyha-étkező területet kapjanak, mely lehetőséget teremt a gyönyörű kerttel való kapcsolathoz.

A tervezési koncepció az 1836 körül épült ház vázlatán alapul, amelyet egy időben sötéttetős épületként tartottak számon.

A tetőt tölgyfa gerendából építették fel, gyönyörű, viharvert textúrájú, és amely a fő homlokzaton vörös tégla és kő árnyalatait ötvözi. A tetőszerkezet két háromszög alakú ablakkal rendelkezik.

Az étkező- és lakótereket hat tölgyfa oszlop határolja, melynek elrendezését egy boltíves tető határoz meg. A konyha hátsó részénél az eredeti tetőszerkezet alatt - amely szintén boltíves - előjön a kéményminta, amelyet javítottak és helyreállítottak.

A lakóteret egy nagy tégla kémény és kő kandalló határozza meg, amelyet a kémény modern hatására tervezték a főépületben.

A nappali és étkező terek teljes magasságú összecsukható ajtókkal lettek ellátva, sötét bronz kivitelben, amely megfelel a fő homlokzat ólmozott ablakainak arányával.

Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Hívogató olasz faház

A fából készült házak a melegséget sugározzák. Olaszországban...

Hosszúkás ház Szingapúrban

A Chiltern Drive House Szingapúr központi részén került...

Miami otthon - Igényes részletek
A rattan bútorokkal, egzotikus kiegészítőkkel,...
Füredi otthon
Egész évben nagy a nyüzsgés Balatonfüred...

Hozzászólások