Jelenlegi hely

Gőzfürdőzés a fürdőszobában

Gőzfürdőzés a fürdőszobában

A gőz gyógyító hatása már évszázadok óta ismert. A gőzfürdőzés erősíti az immunrendszert, stabilizálja a vérkeringést és szabályozza a bőr vízháztartását.

Ezen felül a gőz felszabadítja a légutakat, növekedik a tüdők aktivitása. Mindez azonban az Aquafun gőzkabinoknak még nem elegendő. A szépformájú kabinok kombinálják a gőzt a fénnyel, az aromákat a hanggal, hogy a testnek és a léleknek is felejthetetlen élményben legyen része.
Redukált tiszta formájuk miatt az Aquafun gőzkabinok bármely fürdőszobába jól beilleszthetők. Mivel sarokba szerelhetők és helytakarékos tolóajtóval rendelkeznek a legkisebb fürdőszobába is beférnek.
Az Aquafun gőzkabin belsejében a Hansgrohe Raindance fejzuhanya várja. Öt különböző vízsugár az XXL-es zuhanyozás élvezetéért. A maximum 8 állítható oldalzuhany és 12 darab hátzuhany teljesen elkényezteti bőrét és hátán lévő problémás területeket célzottan masszírozza. Az Aquafun Deluxe modelleknél mindegyik gőzfunkciót egy elektronikus kezelőegységgel lehet vezérelni, valamint a színesfény-, a rádió- és a kaszkádfunkciót kiválasztani.

További cikkek hasonló témában

Egyszerű módszerek konyhánk felújítására!

Ha nem romlott el semmi konyhájában, akkor...

Szerelt technológiák a lakóházépítésben

Rövid összefoglaló Fazekas Péter, az ÉVOSZ Készházépítő Tagozata...

Egyszerű geometria

Floisand Studio által tervezett Teh House egy magánlakás...

Időutazás a retro világába
Retró ruhában járunk, retró zenét hallgatunk és...

Hozzászólások