Jelenlegi hely

Glamour és elegancia

Glamour és elegancia

A világhírű lakberendező egyik legújabb munkáját hozta el olvasóinknak. A tér világos, és átlátható,  a  részletmegoldások, és az igényes kiegészítők szépen illeszkednek a nőiesen komponált térbe.

Sajátos látvány fogadja a betérőt, Anna Dodonova lakberendező által megálmodott apartmanban: a tervezőnő dupla ajtónyi szélességű tükörbe épített órát gyönyörű design darab.

Jól átgondolt a tervezés, hiszen az előtérben ezen kívül már csak egy apró komód és egy modern csillár kapott helyet., mégsem érezzük a bútorok és a kiegészítők hiányát.

A falra egy színeiben harmonizáló csíkos tapéta került. Innen nyílik két oldalról a nappali szoba, ahol szintén a homogén burkolat folytatódik, amit már az előtérben is láthattunk.

A nappaliban középen kapott helyet a kényelmes, modern kanapé. Szép ellenpólus a helyiségben a sötétítő függönyök színe.

Egy kis fal töri meg a szoba vonalát, amelyben a design kandallót helyezték el, így másik oldala az étkezőre néz.

A hófehér konyhában az ajtó frontok fényesek és letisztult vonalvezetésű. Nagyon szép lakberendezői ötletként a konyha közepén helyezték el a plafonon rejtett világítást, ami így jól megvilágítja a helyiséget.

A bútorban a fából készült polc szépen töri meg a fényes frontok ívét. Így nem idegen a tükör polc sem, ami még a teret is szélesíti. A pultnál jól látható a szintén tükörrel díszített modern csillár imádata a tulajdonosoktól, ami szépen „öltözteti” a helyiséget.

Szinte visszaköszönnek a fényes felületek az üveg kör asztalban, mely köré filigrán üveg hatású székek kerültek. Így lett az enteriőr igazán kecses és nőies.

A lakberendezésben is a részletek a legfontosabbak. Hiszen ezek adják meg igazán egy otthon hangulatát.

Egy jól megválasztott polc, vagy ülősaroktól lesz az enteriőr igazán egyedi és utánozhatatlan. 

Az öltöző- és fürdőszoba közé helyezett fényes mozaik kép igazán odavonja az ember szemét, így van ez a polcnál található szőrös székkel is.

A hálószobában is a tükörrel tágították a teret az éjjeliszekrénynél, amiben még rejtett világítást is elhelyeztek. Letisztult a franciaágy háttámlája és a szoba enteriőrje, a sötétítő függöny pedig a nappaliból visszaköszön.

A pici alapterületű fürdőszobában beépítették a mosdót, így miden fürdőkellék jól elrejthető. A világítással itt is szépen játszott a tervező, a szekrény alatt is látható egy rejtett.

Letisztult színek, harmonikus enteriőr, egy-egy desing elemmel átszőve.

Szöveg: Szatmári Éva
Tervező: Anna Dodonova
lakberendező
annacasainteriors.com

További cikkek hasonló témában

Angolosan, otthonosan

Sok szép lakás fotóit mutattuk már be eddig is lapunkban, de...

Otthonos elegancia

Fiatal megrendelőink olyan otthonra vágytak, mely a klasszikus...

Erdei romantika

Bérelhető lombház zseniális építészeti...

Hozzászólások