Jelenlegi hely

Geometrikus elrendezés

Geometrikus elrendezés

Ennek a projektnek a megrendelője egy 3 gyermekes család. Két fiú és egy kislány él a szüleivel ebben a lakásban. A család aktív életet folytat, sokat utazik.

Kezdetben egy kétszobás lakás volt, ahol külön helyiséget kellett elhelyezni a szülők és a kislány számára. Három lakóterületet kellett tervezni: egy konyha-étkező-nappali részt, egy gyermekszobát és hálószobát.

A család fő kérése egy nagy étkezőasztal volt, hogy az egész család kényelmesen elférjen.

A másik kérés egy nagy öltöző volt, amelyhez lemondtak a vendégek fürdőszobájáról.

A tároló rendszerek kialakításához az öltöző mellett a gyermekek szobájában és a nappaliban is beépített szekrények is vannak. A gyermekszobában a tárolóhelyeken kívül nyitott és zárt tárolórendszereket is készítettek.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Merészen elegáns
Hűvös elegancia, egyszerű vonalvezetés és...
Párizs és Milánó után, HEREND Frankfurtban,
A németországi Frankfurt ma fontos pénzügyi,...
Fényűző otthon Londonban

A nemrégiben felújított családi házat a Guy Stansfeld Architects...

Fürdőkultúra
A fürdőzésnek azóta is nagy hagyománya van az...

Hozzászólások