Jelenlegi hely

Funny Breakfast

Funny Breakfast

Lövésed sincs hogyan dobd fel a családi reggeliket? Ezek a vagány sütőformák segítenek! A Funny Breakfast nevű magyar startup egy eredeti ötlettel állt elő...

A gyerekek figyelmét lekötni és szuper jó fejnek lenni a reggeliző asztalnál egyetlen szülő számára sem könnyű feladat. Azonban itt egy ötletes segítség egy magyar startuptól: a Funny Breakfast egyedi tojás sütő formái! Az egyszerű és könnyen használható, színes szilikon kiegészítőkkel űrlény, pingvin vagy Halloween tök alakú rántottát, tükörtojást vagy akár palacsintát süthetünk. Vége az unalmas reggeliknek, a gyerekek garantáltan imádni fogják!

A reggeli a legfontosabb étkezés, ami az egész napunk hangulatát, és teljesítményét meghatározhatja, mind a szülők mind a csemeték esetében. Nemcsak az fontos, hogy a család tápanyagban gazdag egészséges ételekkel a pocakban induljon útnak, de a közös reggelik hangulata rányomhatja bélyegét egész napos kedvünkre is.

A Funny Breakfast nevű magyar startup egy eredeti ötlettel állt elő: színes szilikon sütőformák segítségével egy egyszerű tükörtojásból mókás reggelit varázsolhatunk. Egyelőre háromféle formában készíti ötletes kiegészítőit a cég: pingvin, földönkívüli és a hazánkban is egyre nagyobb divattá váló Halloween jegyében mosolygó tök alakban.

A kiegészítők megrendelhetők az interneten, egészen pontosan az Indiegogo-n keresztül, ahol a cég nemrég közösségi finanszírozási kampányt indított a tömeggyártás beindításához.

Ha kedvet kaptunk érdemes sietni, hiszen ha most rendelünk, a néhány dolláros árért még Halloween-ig kézhez is kaphatjuk otthonunkba a vidám családi reggelik első számú kellékét.

További cikkek hasonló témában

Az élet Mexikóban

Nemrég adták át a mexikói PRISMA belsőépítészeti és enteriőr-...

Történelmi ház Ausztráliában

Az épület Melbourne-ben található, mely az 1880-as években épült...

Világítás ünnepi díszben
A „Lumenio család” dizájnerei a fényt és a...

Hozzászólások