Jelenlegi hely

Fish House,

Fish House,
Ki ne vágyna egy olyan otthonra vagy nyaralóra, ami tágas, szellős, rendkívül impozáns, ráadásul a környezetvédelem jegyében készült.

Az utóbbi években térségünkben is egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezettudatos házak építése. A lehetőségekhez mérten sokan ilyen szempontok alapján építkeznek, ami valljuk be őszintén, nem kevés anyagi befektetést igényel.

Aki ötletet szeretne meríteni, mindenképpen kutakodjon az interneten a Guz Architects tervezőinek munkái után. Ilyen többek között az alábbi képeken is látható szingapúri környezettudatos ház, ami a tenger partjához közel épült.

Az elképzelések alapján a tervezőknek sikerült megvalósítani, hogy a ház tökéletesen illeszkedjen a hely adottságaihoz és mintegy eggyé olvadjon a természettel.

A Fish House nevet viselő „házkreáció" ami tulajdonképpen egy luxusbungaló, természetes-, időtálló anyagokból készült. Minden helyiségből tökéletes rálátás nyílik a tengerre illetve a villa kertjében található medencére egyaránt.

Az épületet körülölelő természetes fényhatásoknak köszönhetően a Fish House rendkívül világos, ami szinte légies hatást kölcsönöz minden helyiségnek.

Forrás: www.impulzus.ro

További cikkek hasonló témában

Olasz kényeztetés

Hogyan fér meg egymás mellett a múltat idéző falak esendő bája, a...

Marasztaló szépség

Kelly Hoppen, Anglia egyik legismertebb belsőépítésze ezúttal egy...

Változtasd át fürdőszobádat!
A legkisebb a lakásban, a legjobban fűtött, a...
Erdőhegyi Brigitta és a mackóuralom

Az igen korán kibontakozó zenei karrierje, két esztendeje Sophia...

Hozzászólások