Jelenlegi hely

Fényűző otthon Londonban

Fényűző otthon Londonban

A nemrégiben felújított családi házat a Guy Stansfeld Architects tervezte, hogy fokozza a tér kihasználtságát, és az energiafelhasználást.

A nemrégiben felújított családi házat a Guy Stansfeld Architects tervezte, hogy fokozza a tér kihasználtságát, és az energiafelhasználást.

A hatalmas alapterületű házban három hálószoba, konyha és étkező található. Minden emeletet - köztük a tetőkerttel és alagsori pincével - betonból épített, üveg lépcsőház köt össze. Ez lehetővé teszi, hogy a ház minden irányban, és minden szinten megközelíthető legyen. A vezérlés központosított, a Creston rendszer szabályozza a Leax világítást.

Ez a ház élvonalbeli technológiával rendelkezik, hogy tökéletes legyen a környezeti hatás és luxus az egész lakásban. A pince egy földalatti borozót és borkóstoló termet is tartalmaz, míg a legfelső emeleten van egy pihentető rész, saját tetőkerttel.

A fő hálószobához tartozik egy öltöző is. Mindkét vendégszoba lakosztály, míg a földszinten dupla garázs kapott helyet.

Forrás: Freshome

További cikkek hasonló témában

Kívül kicsi, belül nagy

Alapvető cél volt az egyszerűség és a minden igényt kielégítő...

DIEGO Termékbemutató - Tekercsáru
PADLÓSZŐNYEG
A divízió, dinamikus...
Játékos megközelítés...

...avagy modern élet Taiwanon
Szeretjük az ilyen vibráló...

Vidám sokoldalúság keményfa párosítással

Az AworkDesign Studio hozta létre ezt a tajvani házat, mely egy...

Hozzászólások