Jelenlegi hely

Falmec - E.ion páraelszívók

Falmec - E.ion páraelszívók

VILÁGÚJDONSÁG! Páraelszívó ami nemcsak megszűri a kellemetlen szagokat, hanem ionizálja is a levegőt!

Az olasz Falmec cég a világon elsőnek bemutatja a páraelszívót, amely nemcsak megszűri a kellemetlen szagokat, hanem ionizálja is, ezáltal egészségesebbé teszi a levegőt a konyhában és a lakásban!

Mi az Ion és mire jó?
Az ionokat a ”levegő vitaminjainak” is nevezik, köszönhetően a jótékony hatásuknak. Kedvező hatással vannak a levegő minőségére, közömbösítik a szennyező anyagokat, valamint energiát és életerőt biztosítanak az embereknek, valamint más élő szervezetek (növények és állatok) számára egyaránt. Különösen nagy hatást gyakorolnak az emberi biokémiára, ezáltal jobb hangulatot, koncentrációt biztosítanak, és fontos kihatással vannak az egészséges életmód más területeire is. Ezek színtelen, szagtalan és láthatatlan molekulák, amelyeket belélegzünk a természetes környezetben: amint ezek eljutnak a véráramba, az ionok biokémiai reakciót váltanak ki, melyek növelik a serotin szintet (más néven a „kémiai hangulatot”), ezáltal csökkentik a depressziót és a stresszt, valamint folyamatosan növelik az energiaszintet az egész nap folyamán. Ha az ionok koncentrációja alacsony a levegőben, olyan tünetek jelentkezhetnek, mint pl. álmosság, szédülés, depresszió, migrén vagy légszomj.

A világ egészségügyi központ iránymutatásainak alapján a friss levegőben lévő negatív ionok koncentrációja nem lehet kevesebb, mint 1000 egység/ cm2. A természetben ez a koncentráció úgy alakul, hogy 1200 pozitív ionra 1000 negatív ion jut. Ez egy optimális arány, mely vitalitást, energiát és a frissesség érzését biztosítja minden élő organizmus számára. Az egyensúly fenntartásához nagyobb számú negatív ionok létrehozására van szükség. MINDEZ MOST LEHETSÉGES A FALMEC új E.ion rendszerével.

Mi az előnye?
Az E.ion rendszer lehetővé teszi számunkra, hogy megszüntessük a füst és a szagok elvezetésére szolgáló légtechnikai csöveket, így nincs szükség semmilyen építészeti munkára vagy átalakításra. Az ebből levonható pozitív következtetés: nincs szükség több falbontásra, kőműves munkára, egyéb kivezetési megoldásra, ezáltal megoldódik minden telepítési probléma. Ezáltal az egyéb kapcsolódó költségeknek vége!

A páraelszívó elhelyezése teljes szabadságot tesz lehetővé a konyhai környezetben, ezért lehetőséget biztosít különleges formatervezési megoldásokra, a főzőfelület elhelyezésére, ezáltal a konyhabútor kialakítására is. Ez előnyös esztétikai hatást biztosít, kielégítve minden igényt, legyen az bármilyen követelmény a modern konyhában.

Hatásfoka:
A szag egy szubjektív érzés, mindenki számára más és más, figyelembe véve a szagló inger minőségét és annak intenzitását. Annak érdekében, hogy teszteljék az ionizációs rendszer hatékonyságát a Falmec egy olyan eszközt választott, amely a legjobb minőségben érzékeli a szagok intenzitását és mennyiségét. Tanulmányok és vizsgálatok zajlottak a (LOD) Dinamic Olfactometric Laboratóriumban, a Milánói és az Udinei egyetem kutatási központjában az UNI 13725:2004 szabványnak megfelelően. Elemzéseket végeztek különböző típusú élelmiszerekkel és főzési módokkal, figyelembe véve a különféle levegőmintákat. Megállapításra került, hogy az ionizációs rendszer lehetővé teszi a szagok több mint 70%-os csökkentését, mely akár elérheti a legkedvezőbb esetekben a 95%-os csúcsértéket is.

Az E.ion páraelszívók megtekintéséhez, kérem kattintson IDE!

Az alábbi képre kattintva megnézhet egy bemutató videót a Falmec E.ion páraelszívóról!

Válogatás a Falmec E.ion páraelszívókból:

További cikkek hasonló témában

Karibi otthon homokszínben

A tengerparti házak akkor élnek igazán szerversen együtt a...

Garantált 20.000 Ft ajándékba, érdekli?

Mit szólna egy Balatoni nyaraláshoz, kényeztető wellnesszel?
...

Lángos itthon és a világ körül
A lángosra sokszor tekintünk hungarikumként. A...

Hozzászólások