Jelenlegi hely

Exclusive fogászati rendelő

Exclusive fogászati rendelő
Elegáns hall, szépen világított terek, csalogató váróterem. Minden részletben az igényesség és precízség, és mindez otthonos kellemes környezetben.
 
Nem ilyen fogászati rendelőkhöz voltunk szokva a régmúlt időkből.
Feszülten vártunk órákon át egy fehér műbőrrel borított csőszéken hogy ki tudja mi történjen velünk majd a fogászati székben ha ránk kerül a sor.
 
Erről ma már szó sincs, időre jöhetünk, a várakozás perceit könnyen feledjük a szép környezetben. Halk jazz és klasszikus dallamok duruzsolnak a falakból, nyugtató-feledtető képekben gyönyörködhetünk amíg kényelembe helyeztük magunkat.
 
Egy fogászati rendelő is meghatározó a benne dolgozók munkáját illetően.
Nem lehet minőségi munkát végezni egy lerobbant, elavult bútorokkal berendezett rendelőben. A páciensek a kiváló fogászati beavatkozások mellé elvárják az eleganciát és minőséget a rendelők megjelenésében is.
Bizony kimondhatjuk nyugodtan hogy az első benyomás itt is a megrendelők számát befolyásolja. A nem olcsó dentál-kezelések mellé igényes rendelő dukál.
A fogászati rendelők ma már nemcsak a szolgáltatások leírásával és néhány ragyogó mosollyal hirdetik szolgáltatásaikat hanem az igényességükről tanuskodó rendelők fotóival is és mindannyian szívesebben megyünk a kedvenc fogorvosunkhoz ha egy gyönyörű, otthonosan barátságos rendelőben fogad bennünket.
 
Ebben a rendelőben a felhasznált anyagok szigorúan megfeleltek az előírt szabványoknak, mindenütt gresslapok  a falakon mosható falfesték, és ami a váró különlegességét adja a bontott tégla burkolat is kapott egy lakkbevonatot hogy tökéletesen tisztán tartható legyen.  A kiválasztott színek: csokoládébarna, capuccino, bézs és orgonalila. Varázslatos nyugalmat árasztanak. Az ajtók, ablakok diószíne éles barna kontúrjaival szépen tagolja a ritmusos színhatást.
Az egyik rendelőben használt capuccinofal és csíkozott-lakkozott wenge színű bútor a monokróm barnított tájképekkel elandalítják a fogorvos kezei közé került "áldozatot". A másik rendelő nőies orgonalilája és bézsszínű bútora egy szépészeti szalon hangulatát idézi, hiszen a cél úgyis az hogy szépüljön itt a páciens.
 

További cikkek hasonló témában

Muskátli ház

Budapesten, a X. kerületben közlekedôk figyelmét gyakran felkelti...

Káprázatos geometriai falak

Minél gyakrabban találkozunk a színes geometriai mintákkal, amiket...

Kétszintes családi ház

A 2017-ben tervezett családi ház az...

Hozzászólások