Jelenlegi hely

EVOLVE Sonix

EVOLVE Sonix
Sokszor előfordul, hogy bár nem tartózkodunk otthonunkban, de szeretnénk tudni, mi történik ott, és bizonyosak lenni abban, hogy értékeink biztonságban vannak..

Erre kínál megoldást az EVOLVE Sonix riasztó, amely androidos alkalmazásának köszönhetően könnyen kezelhető érintőképernyős mobiltelefonunkról akkor is, ha nem tartózkodunk otthon.

A riasztó nagy előnye, hogy beszerelése rendkívül egyszerű.

A wireless technológia miatt semmilyen átalakítás, fúrás, kábelezés nem szükséges a lakásban, elég, ha a megfelelő helyen elhelyezzük a vevőkészüléket.

Így a költségeket is csökkenthetjük, hiszen nem szükséges szakembert hívnunk, a mellékelt útmutató alapján magunk is könnyen beüzemelhetjük a riasztót.

Az androidos operációs rendszernek köszönhetően betörés esetén az EVOLVE Sonix öt, előre megadott telefonszámra küld figyelmeztető üzenetet, vagy kezdeményez hívást.. A megfigyelt terület megzavarása esetén a riasztó azonnal üzembe lép, a főegység elindítja a szirénát, majd automatikusan üzenetet küld, vagy hívást kezdeményez a memóriájában elmentett telefonszámokra. Ennek köszönhetően a belső mikrofonokon keresztül hallhatjuk, mi történik a biztosított területen.

Az alkalmazás menedzsment funkciói többek között azt is lehetővé teszik, hogy ha otthon elfelejtettük volna bekapcsolni a riasztót, akkor megtehetjük ezt mobiltelefonunkról. A beépített akkumulátornak köszönhetően, amely hat órás működést biztosít, áramkimaradás esetén is működésbe lép, és figyelmeztető jelzést küld betörés esetén. Mindemellett támogatja az elektromos berendezések és a világítás távoli vezérlését, így akár a nyaralás alatt azt is szimulálhatjuk, hogy otthon tartózkodunk.

A készülékhez szabadon választható mobilszolgáltató, bármilyen SIM-kártyával működőképes. A 433MHz frekvencián működő riasztó beállításait könnyen kezelhető, testre szabható felületen végezhetjük el. A riasztó mellé akár további tizenhat drótnélküli és három vezetékes érzékelő is csatlakoztatható, az egész rendszert pedig jelszóval is védhetjük.

További információ: www.evolve.hu

További cikkek hasonló témában

Vidéki kúria

Élni egy olyan környezetben, ahol minden a természetességet...

Szintkülönbségek generálása

A HSM családi ház egy modern lakás, amit kibucban építettek...

Görög szigeteki Butik hotel

Egyedülálló tervezésű butikhotel nyitotta meg kapuit a...

"A kert magyarul"

Hortus Hungaricus, az ősz legnagyobb kertészeti szakkiállítása és...

Hozzászólások