Jelenlegi hely

Eredeti ház Indiában

Eredeti ház Indiában

A helyi éghajlati viszonyokhoz igazítva.
Egy belső udvar középpontja köré épített modern épület Bengaluruban, Indiában, a Purple Ink Studio tervezése alapján.

Egy belső udvar középpontja köré épített modern épület Bengaluruban, Indiában, a Purple Ink Studio tervezése alapján.

A Courtyard ház tervezésénél figyelembe vették az éghajlati viszonyokat: "A terület keleti fekvésű, az északi oldalán hatalmas zöld területekkel. A program szemléletmódja, hogy a zöld területek folytonosságot nyerjenek, a belső terek és az épület csatlakoztatásával az udvarra, amely otthont ad egy fának, így a külső és belső terek eggyé olvadnak."

Az építészek az épület oldalát kreatívan igazították: a klimatológiai tényezők alapján, hogy a nyílászárókat elkerülve megvédjék az épületet a kemény napsugarakkal szemben napközben. A központi udvart elárasztja a természetes fény, és biztosítja a szellőzést. Vessünk egy pillantást a fotókra:

Forrás: freshome

További cikkek hasonló témában

Spanyol életérzés itthon
Jónás Dorka belsőépítész, Malaga mellett egy...
Modern penthouse lakás

Sydneyben található, mely 2015-ben a Jodie Carter Design tervezése...

Kettő az egyben
Legalábbis úgy nem, hogy az egy látogató számára egyből...
Lakberendezés - interjú Gulyás Rita lakberendezővel

Sorozatunk legérdekesebb állomásaként az egyre elterjedtebb...

Hozzászólások