Jelenlegi hely

Építészeti asszimetria

Építészeti asszimetria

Ez az építészeti remekmű 2,62 hektáros területen fekszik, mely modern visszavonulás az Utah-i Park Cityben, inspiráló dizájnnal.

Ez az építészeti remekmű 2,62 hektáros területen fekszik, mely modern visszavonulás az Utah-i Park Cityben, inspiráló dizájnnal.

A lakóhely öt hálószobával és hat fürdőszobával büszkélkedhet, a kültéri területeken a szórakozás számára egy sportcsarnokot és egy mesterséges tavat hoztak létre.

Az első szempont amit észreveszünk, az épület érdekes asszimetriája.

Az épület felülete minden szempontból vonzó keveréke az üvegnek, fának és kőnek, miközben vizuálisan összeolvasztja azt.

De amikor belépünk a kétszintes épületbe, a design varázslat folytatódik, mivel a ház tele van érdekes elemekkel. Egy nyitott alaprajz látványos hangulatot nyújt a lakóknak és a vendégeknek.

A nappali társadalmi terület, mely tovább fokozza a hangulatot a fagerendákkal, a padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, modern kandallóval, és mennyezetről leereszkedő finom világítással.

Két nagyméretű lakosztály pazar fürdővel, média szobával, és egy négy garázsos parkolóval nyújt még nagyobb kényelmet és zavartalan pihenést a Park City otthonban. Élvezze a fotókat!

Forrás: Freshome

További cikkek hasonló témában

Mindent megragasztunk!

A természet tavaszi-nyári újjáéledése inspirálóként hat...

Dr. Dream - Milyen a jó matrachuzat?

Ugye mindenki szeretné ha fekhelye, higiénikus, antiallergén és...

Otthon ipari épületből

Bemutatunk egy izgalmas és új tetőtéri konyhát, amely egy...

A konyha divatot teremt

2013. március 1-2-3. - Papp László Budapest Sportaréna

Hozzászólások