Jelenlegi hely

Elragadó New England-i vendégház

Elragadó New England-i vendégház

Bár új építésű, mégis egy parasztház karakterét hordozza magában. Ez az elragadó New England-i vendégház a Ronald F. DiMauro Architects tervezésében készült, Laurie Keene munkája nyomán, mely minden szempontból tökéletes.

Ez az elragadó New England-i vendégház a Ronald F. DiMauro Architects tervezésében készült, Laurie Keene munkája nyomán, mely minden szempontból tökéletes.

Bár egy új építésű házról van szó, mégis egy régebbi parasztház összes karakterét hordozza magában. Elhelyezkedés szempontjából is tökéletes, gyönyörű kilátással a tóra.

A dekorációk, színek a nyugalmat árasztják, megtalálhatóak a szép pasztell árnyalatok, valamint a rózsaszín és türkiz is teljesen megnyerő kombináció.

Az alsó szinten található egy nagy nappali, mely a konyhával egy légtérben helyezkedik el. Hatalmas ablakok néznek a szemet gyönyörködtető tóra, ami a ház mellett terül el.

Az emeleten kapott helyet a hálószoba, melyhez terasz is kapcsolódik, és persze a hozzá tartozó fürdőszoba.

Találhatunk az épületben még vendégszobát, közösségi teret a baráti beszélgetésekhez, és persze az alsó szinten egy nagy terasz is helyet kapott.

Forrás: House of Torquoise

További cikkek hasonló témában

Tetőtér-beépítés
A különleges terek, melyek a tetőtér ferde...
Konyhatervezési ötletek
Egy konyha berendezése és tervezése nem egyszerű...
Olaszországi vidéki ház

A Zanon Építészeti Iroda egy...

Loft lakás tágas ablakokkal

Sokan azt hiszik, ha meghallják azt a szót, hogy "loft", az egy...

Hozzászólások