Jelenlegi hely

Élénk családi ház Melbourne-ben

Élénk családi ház Melbourne-ben

Ez a bővülő családi ház próbál az egyre növekvő igényeknek megfelelni. A Sandringham Ház egy fiatal család elképzelései szerint jött létre, ahol a belső tér és a hívogató kert összemosódik.

Ez a lakberendezési tendencia a legtöbb lakástulajdonosnál úgy működik, hogy szeretnék kiterjeszteni a belső teret, ezáltal lesz egy átmeneti zóna a meglévő fő területek és a nyitott udvar vagy terasz között.

Az épületet a Schulberg Demkiw Építészeti Iroda alakította, hogy ez az egyfajta nyitottság és egymáshoz kapcsolódó terek tökéletes családi otthont biztosítsanak.

A főbb jellemzői a megújult házban a fa fedélzeti elemek, mely körülveszi a házat, ezzel új családi zónát hoznak létre, és a gyerekek mozgási lehetőségét is kitágítják, melyet az egész család élvezhet.

Az egész falat beborító üvegajtók a természetes fény tökéletes kihasználhatósága mellett még arra is megfelelő, hogy a szülők a gyerekeket szemmel tudják tartani akkor is, ha a kertben tartózkodnak.

A funkcionalitást és a kényelmet a hátsó medence mellett elhelyezett pihenőrész biztosítja. A fából készült padló vizuálisan részévé válik a nappalinak és konyhának. A hangulatot még fokozza a kő kandalló, mely a fényes, tiszta fehér modern konyha mellett található.

Forrás: Decoist

További cikkek hasonló témában

Güttler Károlynál jártunk

Az új évet az Otthon Tudós újdonsággal köszönti. A januári...

Valentin napi ajándék ötletek

Csupa szívből jövő meglepetés.

Életöröm a medence partján

A marokkói lakberendezés az örömökről szól. Legyen szó a...

Hozzászólások