Jelenlegi hely

Egy meglepetésekkel teli ház

Egy meglepetésekkel teli ház

Ebben a házban semmi sem hagyományos, van egy asztal a bejáratnál, és egy kanapé az ebédlőben. A ház többi része is teli van régiségekkel és újrahasznosított darabokkal, így ez a hely nagyon különleges.

A fehér tégla homlokzat, és a verandán elhelyezett étkező is tükrözi, hogy a ház tele van titkokkal.

A háznak lelke van, mondja Natalie Haegeman, a tulajdonos és belsőépítész. Szerettem volna egyedi darabokkal berendezni a házat, hogy az érzéseimet át tudjam adni.

Az intenzív színek összekapcsolják a régiségeket. Az ebédlőben, ahol általában a barátaimmal szoktam vacsorázni, sokkal praktikusabbnak és kényelmesebbnek találtam egy kanapét is elhelyezni, mint csak székeket az asztal körül.

A vörös meleg és barátságos

A konyhában a piros kombináció ismét jelen van. A konyhaszekrény sem a hagyományos módon lett elkészítve, a szekrényeken az ajtót függönyök helyettesítik.

A tüzes vörös függönyök az ablakon is feltűnnek. "Be kell vallanom, hogy a vörös színt nagyon szeretem, és elképzelhetetlennek találom az otthonomat nélküle. A piros színből barátság és szeretet árad.

Natalie azt mondja, hogy a teraszon lévő asztal az egyik kedvenc foltja a háznak. Ott kávézgatás közben körül tudok nézni a kertben, ami az egyik gyengém. Mint például a szövetek és a lámpák. Tény, hogy a házban végtelen gyűjteménye van a lámpákból, melyek mindegyikével személyes kapcsolata van Natalie-nak.

Lágy színek a fürdőben és a hálószobában

Az emeleten elhelyezett fürdőszoba is hangsúlyozza a régi vonásokat, mint például a belga komód, vagy a francia tükör, amely az eredeti állapotban van. Természetesen itt a színpaletta kicsit visszafogott.

A hálószobában is inkább a lágyabb színek érvényesülnek, amely a nyugalmat árasztja.

Forrás: www.elmueble.com

További cikkek hasonló témában

Brit Pop

Ben Rousseau fenegyerek,  új üstökös a brit design közel sem...

Tökéletes egység

Az amerikai enteriőr-tervező, Frank Roop a világ 80 legjobb...

Az inspiráló lila
Az impulzív piros és a nyugtató kék szín...
Ezüstbirodalom
A svéd kisvárosban található enteriőr egyike Ian...

Hozzászólások