Jelenlegi hely

Duplex loft lakás

Duplex loft lakás

A 2011-ben tervezett otthon Manhattan Flatiron kerületében található.

Fehér, fényes és világos - rövid jellemzés a manhattani lakásról, amely egy fiatal családnak ad otthont.

A fő szint a közösségi teret uralja, déli és keleti ablakfalakkal. A konyhát a bejáratnál helyezték el, így a nappali és étkező helyiségét megtölti a napfény.

Egy köríves fal fut végig az étkezőben, mely elrejti a gyerekek játékait.

A hálószobák egy szobrászati ​​spirállépcsővel közelíthetőek meg.Bár első pillantásra a hely nem tűnik gyerekbarátnak, a házat a család, a játék és a művészet figyelembevételével tervezték.

A bútorok nagy része (és még az egyik a WC-knek is) gyerek méretű. A lépcső alján van egy másik nyitott játéktér, amely egy kijelölt játszószobához vezet.

A tárolás helyes kialakítása nagyon fontos volt, így a formatervezés magában foglalja a teljes magasságú, az alsó szintű beépített szekrények falait, amelyek mindennek helyet adnak.Az ügyfél nagyon együttműködő volt a tervezési és építési folyamat során. A hálószobában és szobákban lévő alkotásokat, valamint a gyermekek hálószobáiban található néhány alkotást az ügyfél készítette. Megtervezte az étkezőasztalt, valamint kiválasztotta a világítótestet és a bútorokat. A projekt az építész, az ügyfél és a kivitelező közötti integrált együttműködés volt.

Forrás: Home Adore

További cikkek hasonló témában

Roltechnik

Felöltöztetjük fürdőszobáját.

A szürke néhány árnyalata

Ez a Kelly Hoppen által tervezett konyha jó példa arra, hogyan...

Modern ház Ptujban

A szlovén Ptuj városában található ez a...

Modern mexikói apartman

Váratlan fordulatok - fa felhasználása kreatív módon.
A...

Hozzászólások