Jelenlegi hely

Díjnyertes hozzáépítés

Díjnyertes hozzáépítés

A bővítmény modern konyhát tartalmaz öntött cementpadlóval, üvegfallal és modern, tükrös lépcsőkkel, amely az eredeti szerkezetet összekapcsolják a nappalival.

Maga a ház megőrizte az összes eredeti részletet, feltűnő kontrasztot teremtve a vonásokkal.



Az építészek üvegezett hátsó részt adtak a meglévő otthonhoz. Az eredeti hátsó fal érintetlen maradt, ablakait és ajtaját belső erkélyként alakították át.



A tulajdonosok évekig a földszinti lakásban laktak, mielőtt a felújítás mellett döntöttek. Leromlott üveg télikertje télen megfagyott, nyáron túlmelegedett és korlátozta a természetes fény bejutását a szomszédos nappaliba.



Nagyvonalú arányai azonban nagy lehetőségeket kínáltak az újratervezésre. A tulajdonosok a Scenario Architecture építészeti irodát kérték fel, aki ezt a modern hátsó toldatot rengeteg természetes fénnyel tervezte, tiszteletben tartva az eredeti viktoriánus szerkezet szegmentált elrendezését.



Forrás: Livingetc

További cikkek hasonló témában

Lakásfelújítási ötletek
Minden ember álma vagy rémálma, azonban ha...
Country a városban?
A huszadik század első évtizedeinek kereskedői...
Klasszikus olasz részletek

Mansfield Residence Los Angelesben.
Az volt a cél, hogy a...

Galéria a történelmi örökség megőrzésével

A barcelonai építész Carles Enrich a 20...

Hozzászólások