Jelenlegi hely

DIEGO Termékbemutató - Tekercsáru

DIEGO Termékbemutató - Tekercsáru
PADLÓSZŐNYEG
A divízió, dinamikus fejlesztésével egy egyedülállóan gazdag stílus- és minőség választékot teremtett a padlószőnyeg piacon. Talpkényeztető süppedős felületek, újra álmodott, csavartszálú shaggy színsor, könnyen tisztítható, látványos természetes hatású burkolatok, álomszép, velúrhatású kollekció teszi egésszé a kínálatot. Tegye kellemessé, egyedivé és barátságossá otthonát a DIEGO új, padlószőnyeg kollekciójával!
A pihe-puha, hosszú-, csavartszálú, shaggy-típusú padlószőnyegek a DIEGO kollekció legkedveltebb darabjai. Minden igényt szem előtt tartva újragondoltuk a kollekciót: a Shaggy Capri trendi színsorrá bővült, s mellé újabb családot is fejlesztettünk, hogy minden lakásból divatos otthont varázsolhassunk együtt!

Kollekciónk exclusive darabjai a legkülönlegesebbek kínálatunkban. Finoman kimunkált struktúrák, játékos, puha, tömött felületek, vagy éppen hosszú csavart selymes szálak. Mindezek széles színpalettán, a bőség zavarával. A következő 3 oldalon bizton megtalálja álmai padlószőnyegét, akár a legexclusivabb lakberendezési trendekhez is.

EGYEDÜLÁLLÓ PADLÓSZŐNYEG RENDSZER GARANCIA!

Az elmúlt 20 évben a DIEGO csapata a magyar padlószőnyeg piac meghatározó szereplőjévé vált. A széles stílus- és színválasztékban egyszerre találhatók meg a legkülönlegesebb exkluzív és a közkedvelt, bomba áras padlószőnyegek, egy azonban közös bennük: a megbízható minőség. 2011. február 1-től a DIEGO, az általa forgalmazott padlószőnyeg rendszerre a kötelező szavatosságon túl 5 éves rendszergaranciát is biztosít, hiszen a rendszer elemeinek együttes alkalmazása bizonyítottan megnöveli a padlószőnyeg élettartamát.

PVC
Az igazi PVC ma már nem csak gyorsan lerakható, könnyen tisztítható, praktikus felület! A legújabb, egyedi mintázatú PVC-k dizájn elemek, egyediséget tükröző, trendteremtő burkolatok, melyek megtartották régi, praktikus tulajdonságaikat, csak új köntösben beálltak a divatos burkolatok sorába! Nyírfapadló, mozaik, fémburkolat, vagy éppen festékfröccsenés – csak néhány motívum kedvcsinálónak!

A PVC padlók új generációja önmagáért beszél: egyedi dizájnok, különleges struktúrák, könnyen kezelhető felületek, hosszú élettartam. Irodába, óvodába, garázsba, stúdióba, a nyaraló helységeibe, nyári konyhába, loftlakásba vagy éppen szépségszalonba? Az új PVC kollekciót már bátran, bárhová!

www.diego.hu

További cikkek hasonló témában

Japán villa az erdő mélyén

A villa nem messze fekszik Tokió...

Ünnepi kivilágítás
Egyre látványosabb és ízlésesebb fényfüggönyöket...
LA TENDA HOME
Bútor   Textil   Dekoráció...

Hozzászólások