Jelenlegi hely

DIEGO Termékbemutató - Laminált padló

DIEGO Termékbemutató - Laminált padló
A laminált padló kínálat az elmúlt 15 évben mind dizájnban, mind technológiailag hihetetlen fejlődésen esett át. Egy azonban bizton elmondható: a DIEGO laminált padló választékával mindig az élen járt, s pozíciójához az új kollekcióval is hű maradt. A fogyasztói igényeket, nemzetközi divatirányzatokat szem előtt tartva a WOOD STEP kínálatot új dekorokkal színesítette meg, s a TREND vonal kifejlesztésével egy újabb magasságba emelte.
A DIEGO sajátmárkás termékcsoportja a WOOD STEP rendszer, melyre egyedülálló rendszergaranciát biztosít, mely típustól függően akár 25 év is lehet. 

A széles választékon kívül színben és minőségben tökéletesen illeszkedő szegélyléceket, sarokelemeket, padlóalátéteket és egyéb kiegészítő termékeket kínál, legyen akár speciális laminált padló tisztító-és ápolószer, de legújabb termékfejlesztésünk a laminált padlók kisebb hibáinak javítására szolgáló viaszrudacska, 8 színben.

A DIEGO Magyarországon a QUICK-STEP padlók kizárólagos forgalmazója. A QUICK-STEP padló a maradandóság és a szépség szinonimája Nyugat-Európa szerte. Finom kidolgozások, designerek által megálmodott klasszikus és modern mintázatok és színvilágok, szelektált fa alapanyag, minimalizált nedvesség felvevő képesség. Az igényes dekor-mintázatok elvarázsolják a belső tereket, valódi otthonná változtatva azokat. Üzleteinkben a QUICK-STEP padlók teljes termék- és mintaválasztéka, valamint az ezekhez színben tökéletesen illeszkedő kiegészítők és tartozékok is megtekinthetők, megvásárolhatók vagy rövid határidővel megrendelhetők.

A DIEGO, mint a WOOD STEP márka kizárólagos forgalmazója az ellenőrzött gyártó- és termékkiválasztás, termékfejlesztési folyamatok alapján, az általános, kötelező szavatosságon túl további garanciát is ad, mely a vásárlók számára a WOOD STEP padlók értékét tovább növeli.

         

A WOOD STEP laminált padló rendszer tökéletessége abban rejlik, hogy minden laminált padló dekor lerakásához szükséges színazonos kiegészítő termék megvásárolható áruházainkban. A laminált padló élettartamát és komfortérzetét növelő fóliák, alátétek, tömítők, tisztító-és ápolószerek teljes választéka megtalálható a DIEGO termékkínálatában.

A teljes rendszer megvásárlása esetén a DIEGO egyedülálló rendszergaranciát biztosít Vásárlói számára, mely akár 25 év is lehet.

A WOOD STEP RENDSZERGARANCIA feltételeiről teljes körű tájékoztatást Áruházainkban kap minden érdeklődő.

www.diego.hu

További cikkek hasonló témában

Téli csemegék
Szervezetünk önkéntelenül is raktározni kezd,...
Kényelmesen panelban
A megbízó kérése egy kellemes, jó hangulatú és karakteres lakás...
Modern magánlakás Olaszországban

Az NG-Stúdió Építészeti Iroda csapata alkotta meg ezt a lenyűgöző...

Hozzászólások