Jelenlegi hely

DIEGO Termékbemutató - Függöny

DIEGO Termékbemutató - Függöny
A DIEGO 2012-es függönykollekciója ma már közel 500 féle termékből áll. A legnépszerűbb textilekből egyedülálló színsorokat komponáltunk, és olyan újdonságokkal bővítettük a kínálatot, mint a bútorszövetnek is alkalmas függönyök, műbőrök; vagy éppen a pamutok és a színes vásznak világa. Varrás-szolgáltatásunkkal könnyűszerrel új ruhába öltöztetheti otthonát, bármely stílusban álmodta is azt meg!

BLACK-OUT - Egyedülálló technológia a tökéletes sötétségért!

A két dekor felület közé dolgozott fekete textil réteg az egész szobában éjszakai sötétséget varázsol még a verőfényes, nyári délelőttökön is. A gazdag szín-és stílusválasztékban bármely enteriőrhöz találunk harmonizáló BLACK-OUT függönyt.

A DIEGO a függönyök tökéletes elkészítéséhez, rendeltetésszerű használatához minden szükséges kiegészítő terméket forgalmaz. A függönyök ráncolását behúzó szalagok segítségével tudjuk látványosan és szakszerűen megoldani. A kollekció 20 különféle behúzót tartalmaz, a vízszintes raffoló behúzótól a darázsmintán át a csokros behúzóig minden típus megtalálható áruházainkban.

         

A DIEGO újdonsága a másodfüggöny!  Használjon függönybélést, mert:

• vékonyabb (áttetszőbb) anyagok sötétítőként is használhatóvá válnak

• nyáron a meleg sugarakat visszaveri, télen a hőt benntartja

• mutatósabb, szebb esésű lesz függönye

VARRÁSSZOLGÁLTATÁSOK RÖVID HATÁRIDŐVEL!

A DIEGO 500 függönyből álló kollekciójában, szakértő eladóink és varrónőink segítségével, könnyűszerrel megtalálja az Ön otthonába tökéletesen illeszkedő függönyöket, a stílusban harmonizáló karnisokkal és egyéb kiegészítőkkel együtt. varrónőink rövid vállalási határidővel, a legegyedibb méretben és fazonban is elkészítik önnek álmai függönyét.

          

Otthona tökéletes harmóniájáért szakembereink további textil kiegészítőket is szívesen elkészítenek, akár párnákat, ágytakarókat, asztalterítőt, vagy éppen székszoknyát álmodott meg.

Forduljon kérdéseivel Varrónőinkhez, akik egy csésze kávé mellett, kellemes környezetben állnak az Ön rendelkezésére!

www.diego.hu

További cikkek hasonló témában

Vizuálisan lenyűgöző ház...

... melyet a nagy tető és erkély túlnyúlás tesz különlegessé
...

Intelligens ház újdonságok

A Domintell és a Niko Home Control rendszer is folyamatosan...

Hozzászólások