Jelenlegi hely

Csíkok és körök

Csíkok és körök

A lakás bármely pontján alkalmazhatunk olyan trükköket, amelynek segítségével vidámabbá, különlegessé varázsolhatjuk otthonunkat.
Körök és csíkok keverése egy egyszerű módja annak, hogy új stílust teremtsünk, ugyanakkor ne lépjünk túl a jó ízlés határait.

A motívumok ha a színek harmóniában vannak, az játék a szemnek. A párnák csíkozottsága szinkronban van a szőnyeg kör alakú mintájával.

Beszállás! Tökéletes összhangban vannak a körök és a csíkok, és mi mással lehetne díszíteni a mentőeszközt, ha nem csíkozással...?

A csíkok dominálnak. Erre utalnak a hosszúkás világítótestek, a mosdó talapzata, és a padlótól a mennyezetig érő csíkok. Ezt az összhatást szépen kiemelik a kerek tükrök látványa.

Következő képünkön a körök dominálnak. Ebben a szobában a körök szerepelnek a középpontban, a csíkok kiszorulnak, csupán a kanapén található meg.

A csíkos falak nagyszerű hátteret biztosítanak. A két kis asztal, és a pom-pom párnák tompítják a vonalakat.

A konyha és étkező egyvelegébe is becsempészhetünk egy kis változatosságot. A kör alakú mennyezeti lámpák, és a csíkos kárpitozott szék klasszikus és elegáns. A szögletes pult és a kerek virág-búrák még hozzájárulnak az összhatáshoz.

A gyerekszobát is vidámmá varázsolhatjuk a körök és csíkok jelenlétével. A falak csíkozottságát megtöri a lámpa-búra, a szőnyeg kör alakú mintája, és a gyerekszoba kiegészítői.

Fekete és fehér. Ez a merész színkombináció eleganciát sugároz. Széles csíkok a falon, és apró körök a padlón. Klasszikus megjelenés kisebb tereknél, mint pl. egy vendég fürdőszobában.

Merész csíkok, finom körök. Ebben a szobában a minták vannak az első helyen, teljes összhangban. Az eredmény tiszta és összetartó.

Forrás: Houzz

További cikkek hasonló témában

A legforróbb napokon is menedéket jelent a hűvös lakás

Mindannyian ábrándoztunk már arról a pillanatról, amikor egy forró...

Csillogó elegancia
A mai, modern enteriőrökben gyakran tervezik a...
Moszkvai lakás skandináv stílusban

Kétségtelen, hogy a skandináv design a világ minden tájáról...

Angol régi építésű családi ház

Inspiráló, modern házrész hozzáadásával. Az Adam Knibb Architects...

Hozzászólások