Jelenlegi hely

Családi ház Neveklov városában

Családi ház Neveklov városában

Ezt a modern családi házat, mely Csehországban található 2017-ben tervezte az Atelier Kunc Építészeti Iroda.

A nyeregtetős családi ház kompozíció szemszögéből nézve két épület azonos tetőmagassággal, viszont eltolással rendelkezik. A koncepció fő motívuma az, hogy a belső tér és a kültér között a nagy ablakok és teraszok kapcsolódnak, a ház szellős, két helyen nyitott, és számos kilátást nyújt a kertbe.

A színek minimalisták - a ház külső része fekete, a belső túlnyomórészt fehér - skandináv stíluson alapul. A részletek és a bútorok színeket adnak a belső térnek, a plusz hangulatot egy kandalló adja.


Építészeti szempontból az épület fából van. A homlokzat, és a lejtős tető japán technikával készültek, vörösfenyő deszkákkal borítva. Annak érdekében, hogy kiemeljük a ház minimalista megjelenését, egy rejtett csatornát hoztak létre. A belső peremszerkezetben fehér deszkákat használtak, a belső válaszfalak gipszkartonból vannak, a padló öntött esztrich beton, a fürdőszobában fekete-fehér csempét helyeztek el.

A bútorokat beépített belső térként tervezték: fehér lakkozott MDF, és természetes olajozott tölgy kombinációja. Az apró, kontrasztos részletek feketék. A fürdőszobában matt fekete kiegészítők is megtalálhatóak.


Forrás: HomeAdore

További cikkek hasonló témában

Woollahra lakhely

A gyönyörű magánlakás, 2015-ben a Tzannes Associates által készült...

Rendezd be előre a babaszobát!
Természetes, hogy már az első pillanattól kezdve...
Felejtsd el a tévét!

A gyerekek a szüleikkel töltött időt értékelik a legtöbbre.
...

A lakásban tartott állatokról
Az állattartás otthonunkban igen nagy örömforrás...

Hozzászólások