Jelenlegi hely

Bush pavilon kempingérzéssel

Bush pavilon kempingérzéssel

A projekt 2012-ben fejeződött be Ausztráliában. A tulajdonosok szerettek volna egy kempingérzetű lakást létrehozni, mely168 nm-esre sikerült, és kényelmes helyet biztosít a családnak.

Minden területén megtalálható az újrahasznosított fa. A mennyezetburkolatot az ausztrál fenyőből készítették, és lenolajjal kenték le. A rétegelt lemez kiterjedt az ereszek külső területére is, mely beltéren és kültéren is kényelmes érzést teremt.



Minden szoba az északi területre néz, csupán a hálószoba van a délnyugati oldalon, hogy látványos kilátást nyújtson a naplementére. A fantasztikus kilátás a nappaliban és a konyhában is élvezhető.

Forrás: Futurist Architecture

További cikkek hasonló témában

Energiahatékonyság, környezettudatos építés

Érdekli Önt az energiatakarékosság? Házat épít és szeretné...

Jennifer Aniston lakóhelye

Vessen egy pillantást a Beverly...

Futurisztikus lakás design

Ez a futurisztikus lakás kialakítása Tajpejben, Tajvanban...

Hozzászólások