Jelenlegi hely

Belépő a lakásba – az előszoba

Belépő a lakásba – az előszoba

Első benyomásunkat egy lakásról az előszobában kapjuk. Ez a helyiség köti össze az otthonunkat a külvilággal, innen indulunk reggelente az iskolába, munkahelyre, este ide érkezünk meg. Minél kisebb ez a helyiség, annál fontosabb, hogy jól megválasztott színekkel, világítással, tükrökkel tágasabbá tegyük, praktikus bútorokkal helyet teremtsünk a cipőknek, kabátoknak.

A Délity Bútor Zrt. bútorcsaládjai között több előszobabútort is találunk. Az Enter bútorcsalád kizárólag az előszobára specializálódott. Magas minőségű, praktikus bútoraival elegendő helyet teremthetünk a mindennap használt dolgainknak, elegáns megjelenést biztosíthatunk a helyiségnek.

Dijoni dió - fekete és álgesztes juhar – fehér színekben kapható.

A Zero bútorcsalád előszoba bútorai jó választást jelenthetnek fiatalok első lakásába, panellakásokba. A bútorok világos sonoma tölgy és világos sonoma tölgy – fehér színben választhatók. A cipős szekrénytől a fogas lapig mindent megtalálunk az elemek között.

A bútorok országszerte közel 200 viszonteladó bútorüzletben megvásárolhatóak (http://delitybutor.hu/lakossagi-butorok/viszonteladoink). A szállításra nem kell sokat várni, hiszen a bútorokat Magyarországon, Nemesnádudvaron gyártják, megrendeléstől számítva 1-2 héten belül már az otthonunkban lesznek.

A Délity Bútor Zrt. termékeit megtekinthetik a gyár honlapján:
www.delitybutor.hu

További cikkek hasonló témában

Nemzetközi nőnap - március 8.

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés...

Modern origami-stílusú ház

A Láma Architects által felújításra került épület G3 Ház...

A degu kifejezetten igényli a társaságot

A dél-amerikai Andokban őshonos degu, amely a rágcsálók rendjébe...

A vidék íze
A Brit-szigetek legnagyobb kikötőjeként ismert...

Hozzászólások