Jelenlegi hely

Barn-stílusú vendégház..

Barn-stílusú vendégház..

melyben egy meglepetés-elem található.

Carney Logan Burke Építészek által jött létre ez a pajta stílusú panzió Wilsonban. A közhiedelemmel ellentétben ez nem egy meglévő struktúra felújítása volt, hanem egy gyönyörű hagyományos ház, amely újonnan épült.

A 2400 négyzetméteres projekt három célt szolgál: egy vendégház, amely sok látogatót szeretne fogadni, egy edzőtermet, és egy exkluzív garázst kerámiabetétes csempepadlóval. Az új vendégház stílusának tárgyalásakor a tulajdonosok nem kötöttek kompromisszumot. Valódi istállók fotói képezték a design kiindulópontját.

Az eredmény? Gyönyörű belső tér, nagy falakkal, hagyományos lyukú ablakokkal az első emeleten, amely kilátása a tájra lenyűgöző.

Vajon meg tudja találni a meglepetés elemet, amely ellensúlyozza az épület hagyományos alakját? Ez egy eredeti tervezésű épület, amely a második emeleten rácsos üvegfal formáját ölti, amely északra néz a Grand Tetons és a Jackson Hole Mountain Resort területére.

A lenyűgöző üvegfal két nagy ablakkal rendelkezik, amely biztosítja a friss levegőt: "Az egész úgy van kialakítva, mintha egy nagy dupla ajtó lenne.." - mondta az építész.

Élvezze a virtuális túrát!

Fotó: Audrey Hall fotó
Forrás: Freshome

További cikkek hasonló témában

Városban élők ideális háziállata a Westie

A 60-as évek végén Angliából érkezett hazánkba a Westie (West...

Határtalan fantázia = határtalan lehetőségek!
A Rokcoco KFT termékbemutatójának első részében...
Villa Ausztráliában

A kétszintes lakóház a klasszikus Edward villa, mely egy...

Közép-századi modern ház színes részletekkel

A Berkeley-helység egyik eldugott...

Hozzászólások