Jelenlegi hely

Barn-stílusú vendégház..

Barn-stílusú vendégház..

melyben egy meglepetés-elem található.

Carney Logan Burke Építészek által jött létre ez a pajta stílusú panzió Wilsonban. A közhiedelemmel ellentétben ez nem egy meglévő struktúra felújítása volt, hanem egy gyönyörű hagyományos ház, amely újonnan épült.

A 2400 négyzetméteres projekt három célt szolgál: egy vendégház, amely sok látogatót szeretne fogadni, egy edzőtermet, és egy exkluzív garázst kerámiabetétes csempepadlóval. Az új vendégház stílusának tárgyalásakor a tulajdonosok nem kötöttek kompromisszumot. Valódi istállók fotói képezték a design kiindulópontját.

Az eredmény? Gyönyörű belső tér, nagy falakkal, hagyományos lyukú ablakokkal az első emeleten, amely kilátása a tájra lenyűgöző.

Vajon meg tudja találni a meglepetés elemet, amely ellensúlyozza az épület hagyományos alakját? Ez egy eredeti tervezésű épület, amely a második emeleten rácsos üvegfal formáját ölti, amely északra néz a Grand Tetons és a Jackson Hole Mountain Resort területére.

A lenyűgöző üvegfal két nagy ablakkal rendelkezik, amely biztosítja a friss levegőt: "Az egész úgy van kialakítva, mintha egy nagy dupla ajtó lenne.." - mondta az építész.

Élvezze a virtuális túrát!

Fotó: Audrey Hall fotó
Forrás: Freshome

További cikkek hasonló témában

Kalauz a boldog otthonért
Könnyû annak, akinek van ötlete! Ha nincs, mi...
Egy áruház dzsungelében

Az Impala Bútorkereskedő Kft. XIII. kerületi, Reitter Ferenc utcai...

Kétszintes modern ház

Az épületet Martin Dulanto Sangalli...

Kettő az egyben
Legalábbis úgy nem, hogy az egy látogató számára egyből...

Hozzászólások