Jelenlegi hely

Az oslói Skåtøy nyári ház

Az oslói Skåtøy nyári ház

A 2009-ben készült, 1080 négyzetméteres kortárs nyári ház Skåtøy-n található, a Kragerø-szigetcsoport szigetén, Norvégia déli partján.

A Filter által tervezett nyaraló Skåtøy-ben található, a gyönyörű Kragerø-szigetcsoport szigetén, Norvégia déli partján. A kiindulópont egy 1940 körüli, már meglévő ház volt. Az új projekt ennek a régi háznak a lábnyomára épül.Az Ügyfél olyan nyári házat szeretett volna, amely a gyönyörű szigetcsoport felé nyílik, miközben fenntartja a privát szabadtéri területeket.A ház egy közösségi mólóra néz. Fontossá vált az épület védelme ettől a mólótól, valamint a közterületek privatizációjának elkerülése.

A főbejárat ezen közterületek felé néz. A lelőhely domborzatát a szakasz két részként tükrözi; az egyik rész egy „hálófülkét” (hálóteret) tartalmaz, amely egy másik hosszúkás részt tartalmaz, amely tartalmazza a nappali és étkező területet.Ezek a külső szinten privát kültéri teret hoznak létre, az alsó szinten pedig a magán kültéri teret kötik össze.

Az Ügyfél karbantartást nem igénylő nyaralót akart. Ennek eredményeként kezelt faanyaggal, kőfalakkal és burkolt épület lett a végeredmény.

Forrás: HomeDSGN

További cikkek hasonló témában

Kijevi apartman

A G9 lakás Kijevben található, mely része a Baraban+Design Stúdió...

Karácsonyi illat a lakásban
Fahéj, narancs, szegfűszeg, vanília, fenyő. A...

Hozzászólások